Mirjam Mooijman
Image default
Dienstverlening

Snelle levering, scherpe prijzen en prima service bij de Naambordensite

Een mooie naamplaat voor bij de voordeur besteld u bij de Naambordensite. Het assortiment van de Naambordensite is zo ruim dat iedereen hier kan slagen. Door de ruime keus in materiaal, type en grootte kan het naambord helemaal naar wens samengesteld worden. Alle naamborden zijn zeer scherp geprijsd, er zijn zelfs al bordjes vanaf €4,95 te bestellen! Daarbij wordt het grootste deel van de naamborden ook nog eens gratis naar u opgestuurd. De service van de Naambordensite is zeer goed en snel, vaak wordt het naambord al binnen 2 dagen thuis geleverd.

Naast naambordjes ook nog vele andere borden in de collectie

Er zijn niet alleen naamborden voor bij de voordeur te bestellen bij de Naambordensite. Ook enkele huisnummerborden, nostalgische straatnaamborden, bordjes waar je een wens op kunt laten zetten, kleine bordjes voor op deuren (zoals op een kantoordeur of een toiletdeur), naamplaatjes voor op een brievenbus of prijsbeker en bordjes voor op een boot, bij een garage of naast een stal zitten in het assortiment van de Naambordensite. Zoekt u toch iets dat net niet in de ruime collectie zit? U kunt altijd even contact opnemen met de Naambordensite, uw wensen voorleggen en wellicht kan er toch iets voor u betekent worden. Ook wanneer de gewenste afmeting niet bij het naambord van uw keuze staat kunt u de Naambordensite contacten. Er is veel mogelijk omdat vrijwel alle naamborden zelf worden gemaakt. Naast de ‘kant en klare’ naamborden kunt u er ook voor kiezen uw naambord helemaal zelf te ontwerpen. Dit kan gewoon via de site, met de online editor. Komt u er niet helemaal uit met de editor of wilt u graag dat iemand even meekijkt? De medewerkers van de Naambordensite helpen graag mee!

Een naambord van RVS is onverwoestbaar

Wilt u graag een naambord dat lekker lang meegaat en waar u niet veel onderhoud aan heeft? Ga dan voor een RVS naambord. RVS, dat voor Roest Vrij Staal staat, is een zeer sterk materiaal dat niet roest. Een naambord van RVS kan erg goed tegen de wisselende weersomstandigheden in ons land, zoals regen, wind, kou en warmte. Met een RVS naambord heeft u een prachtig bord waar u geen omkijken naar heeft!

 

https://www.denaambordensite.nl/