Mirjam Mooijman
Image default
Zakelijk

Trainings locatie

Of de perfecte trainings locatie bestaat? Het heeft er met De Ruwenberg alle schijn van. Slechts zelden zal een trainings locatie zoveel te bieden hebben als deze locatie in Sint Michielsgestel. Bovendien kan een beroep gedaan worden op accommodaties in de directe omgeving. Trainings locatie De Ruwenberg ligt centraal tussen Eindhoven en Den Bosch en is prima bereikbaar. Bovendien parkeer je er nog gewoon gratis voor de deur.

Talloze prachtige in- en outdoor faciliteiten voor je beschikbaar in De Ruwenberg

De Ruwenberg geldt als een perfecte trainings locatie om het groot aantal in- en outdoor faciliteiten waarover het beschikt. Zo ligt er een mini-voetbalveld, een beachvolleybalveld en een joggingbaan buiten, net als een driving-range waar je kunt werken aan je handicap als het gaat om de golfsport. Binnen koel je heerlijk af in het indoor zwembad en geniet je van wellness voorzieningen en verschillende sauna’s. ’s Avonds rust je heerlijk uit in een van de 196 moderne kamers, die allemaal comfortabel zijn en beschikken over gratis internet. Elke ochtend kun je met je team werken aan de algehele fitheid in het ruime fitnesscentrum, dat beschikt over de meest moderne apparatuur.

Gebruik de voetbalvelden van de plaatselijke voetbalclub

Als voetbal- of hockeyclub wil je uiteraard op een normaal veld trainen, en dus kun je prima terecht op de velden van RKVV Sint Michielsgestel. De velden – zowel een kunst- als natuurgrasveld-  liggen op nog geen twee kilometer van de trainings locatie. Hockeyclubs kunnen gebruik maken van de velden in Den Bosch, gelegen op amper vijf kilometer van De Ruwenberg. Ook met de plaatselijke tennisclub zijn de contacten uitstekend. Dus is de conclusie gerechtvaardigd dat deze trainings locatie echt alles te bieden heeft en het anders wel op steenworp afstand beschikbaar is.  Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden. Er kan overigens altijd maatwerk geboden worden.