Mirjam Mooijman
Image default
Dienstverlening

Vloerluik op maat

Een vloerluik is dan misschien niet het eerste waar u op komt bij de inrichting, bouw of renovatie van uw woning, het kan wel zeker een meerwaarde betekenen voor uw interieur. Vloerluiken zijn al lang niet meer die ouderwetse luiken die louter functioneel zijn. Tegenwoordig bestaan er heel wat stijlvolle oplossingen voor elke woonstijl. Wat zijn nu de voordelen van vloerluiken en waarom zou u een vloerluik op maat moeten kiezen?

 

De voordelen van een vloerluik op maat

Maatwerk is altijd interessant als basis voor uw interieur, zowel thuis als op het werk. En dat geldt ook voor vloerluiken! Hieronder een duidelijk overzicht van waarom u voor een vloerluik op maat moet kiezen:

1. De beste oplossing voor jouw interieur

Eerst en vooral biedt maatwerk u de mogelijkheid om precies voor uw interieur of kantoor de beste oplossing te vinden. Wilt u een klein vloerluik omdat u weinig beschikbare ruimte hebt in huis, of heeft u juist liever een groot model dat een gemakkelijke doorgang biedt? Ten slotte is het ook belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw woning: van een houten vloerluik met parket als bedekking tot een eerder industrieel model met metalen omlijsting, alles is mogelijk. Op die manier kunt u uw interieur perfect inrichten zoals u wilt, met een prachtig vloerluik!

2. Altijd kwaliteit in huis

Daarbij garandeert maatwerk ook dat u een goede kwaliteit krijgt. Dat geldt eveneens voor vloerluiken! Op basis van uw persoonlijke voorkeuren en beschikbare budget wordt een vloerluik gemaakt dat ook op het vlak van kwaliteit aan de verwachtingen voldoet. Zo doet u een duurzame investering – die u initieel dan misschien wel iets meer kost, maar waar u uiteindelijk ook veel meer waarde uit haalt. Het resultaat is dat u nog lang van uw nieuwe vloerluik kunt genieten, en daarmee bespaart u op de lange termijn dus misschien toch geld!

Wilt u een nieuwe vloerluik op maat laten installeren, maar weet u niet zo goed welke keuze u moet maken? Neem dan contact op met uw speciaalzaak om de beste oplossing te vinden voor uw interieur, helemaal op maat!