Mirjam Mooijman
Image default
Dienstverlening

Voorzetramen laten plaatsen

Met voorzetramen kunt u uw bedrijfspand of woning heel eenvoudig voorzien van nieuwe of additionele beglazing. Ze zijn standaard uitgevoerd in aluminium en zijn verkrijgbaar in onder meer wit, crème wit, groen en bruin. Kies voor een uitvoering die past bij de stijl en het kleurenpalet van uw pand. Zo ontstaat er een perfect passend geheel. De voorzetbeglazing van uw voorkeur kunt u heel eenvoudig online bestellen. Zorg ervoor dat u nauwkeurig meet. Zo kan de glasspecialist de ramen helemaal op maat maken en passen de ramen straks precies op hun plek.

Wanneer zijn voorzetramen de ideale keuze?

Een voorzetraam is een bijzonder type raam dat speciaal ontwikkeld is voor de plaatsing in kozijnen waar dubbel glas geen optie is. Denk hierbij onder meer aan een historisch pand of monument waar het plaatsen van dubbel glas niet gepermitteerd is. Ook is het soms in verband met ruimtegebrek simpelweg niet mogelijk om dubbele beglazing aan te brengen. De toevoeging van voorzetramen is dan een uitstekende optie om toch voor een extra laag glas te zorgen.

De voordelen van een voorzetraam

Dankzij voorzetramen kunt u ook in een ouder pand met enkel glas zorgen voor een betere isolatie. De extra laag glas wordt voor het bestaande glas geplaatst en vormt zo een sterke barrière tegen kou of juist warmte. Hiermee wordt een gunstiger klimaat binnenshuis gerealiseerd en kunt u tevens meer energie besparen. Een voorzetraam vermindert tocht in uw pand en maakt uw interieur daardoor een stuk behaaglijker. De ramen kunnen op diverse manieren worden gemonteerd (met knevels, scharnieren of schroeven) en ook kunt u kiezen uit drie soorten glasdiktes (4 mm, 6 mm of 33/1 gelaagd glas).

Offerte aanvragen voor uw nieuwe beglazing

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden bij het aanbrengen van voorzetbeglazing? Neem dan vrijblijvend contact op met uw specialist in glas. Hier kunt u terecht met al uw vragen en krijgt u alle informatie die u nodig heeft voor selecteren van de juiste nieuwe beglazing voor in uw pand. Vanzelfsprekend kunt u ook direct een offerte op maat laten opstellen. Dit kan gewoon online. Vul het gewenste aantal voorzetramen in, geef het formaat of de formaten door en voeg uw contactgegevens toe. U ontvangt dan zo snel mogelijk een geheel op maat gemaakte offerte met daarin de volledige prijsopgave.