Mirjam Mooijman
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de activiteiten van een slotenmaker in Venlo?

Een slotenmaker is gespecialiseerd in meer werkzaamheden dan je zou denken. In principe weet iedereen wat een slotenmaker doet. De naam zegt het al. Wanneer je niet meer bij jouw sleutels kunt doordat jij jezelf hebt buitengesloten of je sleutels kwijt bent, kan een slotenmaker jouw kapotte slot vervangen of repareren. In deze blog vertellen we je wat een slotenmaker in Venlo nog meer doet.

Het SKG-keurmerk

Hoe meer tijd een inbreker nodig heeft om jouw sloten open te breken, des te groter is de kans dat de inbraak door jou of je buren wordt opgemerkt. Bij het SKG-keurmerk kun je kiezen voor sloten van één tot wel drie sterren. Wist je dat hoe meer sterren je sloten met het SKG-keurmerk hebben, des te meer zij een vertragende functie hebben tijdens een inbraak? Een SKG-keurmerk kan ervoor zorgen dat de politie op tijd kan worden ingeschakeld en er geen spullen worden gestolen. Het is belangrijk om te weten dat het uitsluiten van een inbraak in een woning erg moeilijk is.

Een anti inbraakstrip

Wist je dat een slotenmaker in Venlo een anti inbraakstrip kan aanbrengen? Een inbraakstrip bestaat uit twee op de deur/het raam en kozijnen geplaatste metalen, die in elkaar worden gehaakt. Wanneer je strippen van een anti inbraakstrip in elkaar haakt, voorkom je dat een inbreker met een schroevendraaier of breekijzer kan inbreken. De anti inbraakstrip zorgt ervoor dat gereedschap niet tussen de deur of ramen kan worden gestoken. Een anti inbraakstrip maakt het flipperen met een pas onmogelijk. Een anti inbraakstrip is een effectieve manier om extra beveiliging te hebben op de deuren en ramen van jouw woning.

De activiteiten van een slotenmaker

Niet alleen voor het vervangen of maken van een slot dat kapot is, kan een slotenmaker je helpen, maar hij kan ook hulp bieden bij het beschermen tegen diefstal of inbraak bij jouw woning in Venlo. Een slotenmaker is gespecialiseerd in alles op het gebied van sluit- en hangwerk. Daar hoort ook diefstal of inbraak bij. Dat je niet wilt hebben dat er ingebroken wordt in jouw woning is niet meer dan logisch, en een slotenmaker in Venlo kan jou hierbij helpen.

Hoe vind je een goede slotenmaker?

Op het internet kun je veel goede slotenmakers in jouw buurt vinden. Er zijn veel slotenmakers met een 24 uurse service, ook in het weekend. Slotenmakers vind je tegenwoordig overal, ook in Venlo. Ook zijn ze soms al binnen een halfuur bij jou op locatie. Wil jij direct in contact komen met een slotenmaker in Venlo? Ga dan snel achter jouw computer of mobiel, typ slotenmaker Venlo in en bel het spoednummer of laat je gegevens bij hun achter.

Slotenmakers in Venlo

Ben jij op zoek naar een professionele slotenmaker in Venlo? Venlo is een stad in het noorden van Limburg met best wat inwoners. In 2019 had deze gemeente wat meer dan 68.000 inwoners. Sinds 2013 zijn er in de gemeente Venlo wat meer dan 2300 inbraken of pogingen tot inbraak geweest. Wil jij jezelf goed beschermen tegen een inbraak? Neem dan contact op met een slotenmaker in Venlo. Hij kan je vertellen hoe goed jouw woning beschermd is tegen inbrekers.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-venlo/