Mirjam Mooijman
Image default
Vakantie

5 geweldige dingen om te doen in Flores

Het eiland van Flores is een Indonesisch woord dat bloemeneiland betekent. Bloemen van rozen en tulpen vind je hier echter niet. Dit eiland staat bekend om zijn onderwaterbezoeken en duiken. Ook kun je meerdere onderwaterwezens ontmoeten die bestaan uit haaien en schildpadden.

Autohuur zou je eerste optie moeten zijn als je plezier wilt hebben in Portugal. Je kunt bij veel goedkope autoverhuurbedrijven een auto huren. In Portugal kun je een auto huren bij bedrijven zoals Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, InterRent, Payless, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Autoclick, Centauro, Auto Rent, BENErent, Auto Turistica, Micauto, Turisprime, Autocunha, Discovery, Drive4Less, Orbita, Varela, OPORent, Bravacar, Rodavante, Yor Car, Yes Car Hire, AirAuto, SadoRent a car, Zitauto, CAEL, Angrauto, Turiscar, Guerin, enz. Zij kunnen je voorzien van huurauto’s die je tijd en energie kunnen besparen zodat jij jezelf kunt concentreren op het beleven van je vakantie.

Vijf dingen die je moet doen in Flores:

We helpen je graag om erachter te komen welke dingen je kunt doen op het meest boeiende eiland Flores. Dit zijn de ‘musts’ van je to-do-lijst. Laten we eens kijken wat die activiteiten zijn.

Bezoek het eiland Komodo

Dit is de meest populaire bezoekplaats op het eiland van Flores. Het is een nationaal park. Dit park staat bekend om zijn beangstigende inwoners zoals mythische beesten, d.w.z. de draken van Komodo. Dit zijn geen mythische draken, in werkelijkheid zijn dit hagedissen van enorme afmetingen. Bezoek het eiland Komodo om deze wezens te ontmoeten. Houd een veilige afstand zodat je niet gebeten wordt omdat hun speeksel giftig is.

Ga op trektocht naar het eiland Padar

Het eiland Komodo kan zeker de meest populaire zijn, maar het eiland Padar is niet minder dan het eiland Komodo. Het is het eiland gelukt om de harten van bezoekers te stelen.

Je kunt de stranden van de eilanden in verschillende kleuren zien als je op de top van het eiland staat. De hoofdkleuren zijn zwart, wit en roze. Padar Island kan je ook de mooiste zonlichtreizen bieden.

Het weer is een beetje besluiteloos. Midden op de dag is het erg heet zonder enige schaduw terwijl je de heuvel oploopt, maar op de top wordt het koeler.

Ervaar de ervaring van zonsopgang en zonsopgang aan het Kelimutu-meer

Kelimutu-meren zijn drie kleurlingen, gelegen in de donkere toppen. Deze hebben ook stenen van meerdere kleuren. De kleuren van de meren veranderen bij daglicht. De belangrijkste gevonden kleuren zijn rode, blauwe en witte meren.

Om de meerdere kleurvariaties te zien, moet deze echter bij zonsopgang in de zonsopgang worden gezien. Kelimutu Lake zou bezocht worden in het seizoen als het droog is en in de zomer. Zoals in juni, juli of augustus.

Ervaar duiken met de Rays op het Manta Point

Het eiland Flores is populair om te duiken. Mensen houden ervan om hier te duiken. Manta punt is aanwezig in Komodo Park. Een kanaal dat tussen twee eilanden loopt, maakt de duikplek voor de duikers. Je kunt veel roggen zien op Manta Point en ook de andere zeedieren ontmoeten. Je kunt tussen de schildpadden duiken en zwemmen, waarbij je je tempo laag houdt. Duiken bij het Manta Point is echt een van de meest uitstekende activiteiten die je op Flores kunt doen.

Breng een bezoek aan het Wae Rebo Village

Deze plaats ligt tussen heuvels en is erg groen en mooi. Het landschap is betoverend. Om deze pittoreske bestemming te bereiken moet je vier uur wandelen. Als je dit ’s nachts doet, dan kun je de prachtige sterrenhemel zien.

Flores is een favoriet van velen en zal zeker een liefdevol gezicht zijn als je het bezoekt. Als je een goed verhuurbedrijf zoekt, dan moet je autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken. Het vergelijken van autoverhuur is belangrijk om je de kans te geven zorgeloos van jouw reis te genieten.

https://www.autoportugal.nl/