Mirjam Mooijman
Image default
Banen en opleidingen

Binnen no-time shovel opleiding afgerond

Een nieuwe shovel opleiding is bij ons zo geregeld, binnen de kortste keren beschikt uw personeel over een erkend shovel certificaat. Er wordt namelijk een shovel opleiding aangeboden waarbij uw personeel al binnen een uur over een shovel certificaat beschikt. Doordat de opleiding maar een uur duurt, bespaart u tijd maar ook nog eens geld. Een dikke win-winsituatie dus. Uw werknemers kunnen daarna zo weer door met hun werk. Het voordeel wanneer al uw personeel over een shovel certificaat beschikt, is dat de werkzaamheden ook een stuk sneller zullen gaan. Daarnaast zijn de werkzaamheden die verricht moeten worden met een shovel ook niet afhankelijk van een klein groepje personeel. 

Voordelen voor u als werkgever

Een shovel opleiding biedt vele voordelen voor u als werkgever. Een van de belangrijkste is toch wel dat de kosten laag zijn. Ondanks dat de kosten laag zijn, beschikt uw personeel uiteindelijk wel over een erkend shovel certificaat. Ook zullen er geen extra kosten zijn voor de lesmaterialen, die krijgt u er gratis bij. Daarnaast voldoet u direct aan de eisen van de ARBO-inspectie, daar hoeft u dus zich geen zorgen meer om te maken. Nog een voordeel van onze shovel opleiding is dat u per werknemer een persoonlijk digitaal rapport ontvangt, ook deze is gratis inbegrepen. 

Het regelen van een shovel opleiding

Wanneer u een shovel opleiding wilt regelen voor uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen. U kunt uiteraard ook eerst om wat extra informatie vragen. Beide kan via de site door middel van wat gegevens in te vullen. Hierbij is het belangrijk dat wij weten hoeveel cursisten er voorzien moeten worden van een opleiding. Al wilt u telefonisch contact opnemen kan dat natuurlijk ook. Aarzel niet, en neem snel contact met ons op als u enthousiast bent geworden.