Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Creëer een unieke iPad!

Ben jij een creatieveling en wil jij altijd net iets anders dan de rest? Dan wil je je natuurlijk ook onderscheiden met je iPad als je die hebt, maar hoe? Op de vorm, het formaat en de soft- en hardware heb je immers geen invloed. Om toch je eigen draai te geven aan je iPad is het een leuk idee om je eigen hoesje te ontwerpen. Dan kun je je creativiteit even de vrije loop laten en kun je lang genieten van een iPad-hoesje waar je vrolijk van wordt elke keer dat je ‘m oppakt.

Je eigen iPad hoesje maken

Zit je al vol ideeën over wat er op jouw iPad hoesje moet staan? Ga je voor een foto of een eigen illustratie? Of houd je het liever basic met alleen je naam of een andere tekst? Als je al een idee hebt kun je gelijk aan de slag en kun je je eigen iPad hoesje maken bij hoesjemaken.nl. Dit kan natuurlijk gewoon online, daarvoor hoef je de deur niet uit en de bank niet af. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Hoesjemaken.nl. Op die site vind je een tool met uitgebreide mogelijkheden voor jouw iPad hoesje.

Wat voor hoesje wil je?

Nog één ding voor je aan de slag gaat met je ontwerp. Wat voor type hoesje wil je voor je iPad? Er is namelijk keuze uit een softcase en een smart cover. De smart cover bedekt zowel de voor als de achterkant van je iPad en kun je dus openklappen. Heb je liever alleen hoesje over de achterkant? Dan is een softcase meer jouw ding. Hoe dan ook, je hebt een uniek hoesje én je beschermt je scherm!

Kun je niet meer wachten?

Sta je al te trappelen om je eigen hoesje te maken? Dan kun je dus direct online aan de slag! Heb je nog wat inspiratie nodig? Google dan eens op iPad hoesjes, of algemener op hoesjes van andere tablets of telefoons. En als je toch bezig bent, denk eens na om een hoesje cadeau te geven. Je weet zeker dat je dan iets geeft dat de ontvanger nog niet heeft!

https://www.hoesjemaken.nl/