Mirjam Mooijman
Image default
Beauty en verzorging

De beautysalon is altijd een goed idee

Als jij op zoek bent naar een gezellige, leuke en fijne beautysalon is de fijne beautysalon in Hengelo wat voor jou! Binnen deze beauty salon in Hengelo wordt er gekeken naar jouw persoonlijke voorkeuren en zullen wij er alles aan doen om dit resultaat te bereiken. Dit wordt gedaan door ons team, dat bestaat uit verschillende professionals die je allemaal willen helpen tijdens het bezoek aan de beautysalon in Hengelo. De beauty salon in Hengelo zal iedereen welkom heten en zijn altijd bereid om te helpen. Wij voeren graag een gesprek waarin je vertelt wat voor jou werkt en wat niet.

Behandelingen

In de beautysalon in Hengelo zijn er verschillende behandelingen beschikbaar waaruit je kan kiezen. Zo hebben wij een lijst waarop vermeld staat welke behandelingen wij doen. Dit zijn behandelingen in de beautysalon in Hengelo maar kunnen ook op een thuislocatie worden gedaan tegen een vergoeding. Zo kijken wij naar de behoeftes van iedere klant en maken wij daar een passende behandeling bij. De behandelingen in de beautysalon in Hengelo komen vaak voor als een behandeling die eenmalig gegeven wordt maar daarentegen zijn er ook behandelingen waar meerdere acties of zorgen voor nodig zijn. Hiervoor zal altijd overlegd worden met jou!

Het team

Binnen de beauty salon in Hengelo hebben wij een team dat gepassioneerd is voor haar beroep, graag onder de mensen te vinden is en houdt van een babbeltje. Daarnaast bestaat het team van de beauty salon in Hengelo ook uit harde werkers. Zij nemen graag de tijd voor elke klant maar werken dan ook graag voor het doel waar zij voor gekomen zijn. De medewerkers van de beauty salon in Hengelo zien graag de klanten vertrekken met een glimlach op hun gezicht en een volledige tevredenheid. Dat is dan ook waar zij voor streven.