Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de voordelen van verzendzakken

Wil je graag kleding of accessoires versturen? Er zijn diverse manieren hoe je dit kan versturen. Je kan natuurlijk gebruikmaken van een doos, maar als je wat minder kleding wilt versturen dan is een verzendzak een perfecte oplossing. Waarom? Wij vertellen je wat de voordelen zijn van verzendzakken. 

Waarom kiezen voor verzendzakken?
Zoals we net al aangaven, is een verzendzak een goede oplossing wanneer je je kleding gaat versturen via de post. Ze zijn een stuk kleiner dan een verzenddoos en kunnen daarom ook door de brievenbus. Hierdoor hoef jij minder verzendkosten te betalen. Een ander voordeel hieraan is dat de ontvanger hiervoor niet thuis hoeft te zijn.

Waar moet je op letten?
Wanneer je een goede verzendzak wilt gaan kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. De verzendzak moet allereerst een vocht- en stofafstotende werking hebben. Het is natuurlijk zonde als je kleding die je net hebt verkocht helemaal vies aankomt. Naast de normale verzendzakken zijn er ook recyclebare verzendzakken te koop. Deze zijn hartstikke milieuvriendelijk. 

Diverse verzendzakken
Als je op zoek gaat naar verzendzakken dan zijn er diverse soorten waar je uit kan kiezen. Het is goed om te weten wat de verschillen zijn. Via Blok Packaging vind je twee verschillende soorten verzendzakken. Dit zijn de E-green verzendzak en de CEOX verzendzak. De E-green verzendzak is gemaakt van kraftpapier en is helemaal recyclebaar. De CEOX verzendzak is gemaakt van plastic en is ook 100% recyclebaar. Welke heeft jouw voorkeur?

Meer informatie over verzendzakken?
Wil je meer weten over het bestellen van een verzendzak bij Blok Packaging? We raden je aan om een kijkje te brengen op de website van Blok Packaging. Hier vind je alle informatie over verzendzakken. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Blok Packaging, zij helpen je vriendelijk verder met je vraag!

 

https://blokpackaging.com/