Mirjam Mooijman
Image default
Beauty en verzorging

Dit zijn momenteel de meest gebruikte opzetborstels

U kunt kiezen uit vele opzetborstels, maar er zijn slechts twee fabrikanten die u helpen alles uit een poetsronde te halen. In deze blog vertellen we welke namen het zijn en wat ze u opleveren.

De Oral-B opzetborstels

Tandenpoetsen blijft een spel waarbij u constant zoekt naar plekjes die nog op u liggen te wachten. En als u dan ook een gewone tandenborstel gebruikt, mist u helaas regelmatig een deel van uw gebit. Dat komt doordat een algemene variant geen automatische werking heeft waarmee de structuur speurt naar punten die nog ontbreken op het lijstje. Deze beperking streept u door met een opzetborstel van Oral-B. Want met het nieuwe systeem wordt ieder detail meegenomen. Hierdoor laat u het apparaat rustig door u mond gaan met de wetenschap: dit gaat de goede kant. We tonen verder aan u welke mogelijkheden ontstaan met dit merk.

Rekening houden met u

We vervolgen het overzicht met een unieke eigenschap, namelijk Gentle Care. Dat staat voor een aanpak die extra rekening houdt met gevoelige tanden. Dit is een behoorlijke technologische ontwikkeling, aangezien u voorheen alleen keuze had uit modellen die waren afgestemd op een vaste werkwijze. Verder bestaan er eveneens opties om uw tandplak aan te pakken. Deze methode heet Sensitive Clean en vermindert tandvleesontsteking drastisch door de focus hierop te leggen. Met andere woorden: dit bedrijf ondersteunt u op verschillende manieren om tevreden een moment af te ronden. Tot slot een blik op de prijzen: stel u selecteert 10 stuks, dan betaalt u 30,95.

De Philips Sonicare opzetborstels

Philips toont in hun nieuwe generaties Philips Sonicare opzetborstels aan dat iedere taak die u normaliter uitvoert, kan worden uitbesteedt aan een zelf aansturende samenstelling. Omdat de huidige techniek een instelling kent waarmee u niet meer de richting aangeeft. Dit doet het product namelijk zelf. Daardoor weet u zeker dat uit een sessie het maximale resultaat voortvloeit. Het artikel voert immers een handbeweging uit, zoals we het leren in de tandartsstoel.

Korte gewenningsperiode

De reden waarom zoveel consumenten een artikel bestellen uit de Sonicare categorie vinden we in herkenbaarheid. De borstel is grotendeels gelijk aan die van een normale tandenborstel. Hierdoor slaat u het wennen aan een onbekend formaat over en start u direct om tevreden het proces te bekijken.

En ook de Eindhovense organisatie kenmerkt zich door speciale producten aan te bieden als u bijvoorbeeld pijn voelt door geïrriteerd tandvlees. Het antwoord is daarop Philips Sensitive, een functie waarmee u poetst op zachte wijze, zo herstelt uw gebit vanzelf. Daarbij hoort een prijs van 37,95 voor 8 stuks.

Meteen aan de slag

We kunnen ons voorstellen dat u nu graag een product in huis verwelkomt waarmee het gemak een feit is.

Daarom bespreken we het voordeel van onze webshop om u de mogelijkheden voor te leggen.
Want in ons assortiment klikt u eenvoudig het aantal stuks aan waardoor u beschikt over voldoende items om de komende tijd af te sluiten zonder tandproblemen. Blader hierom door ons aanbod op onze website en u vinkt vervolgens de juiste keuzes aan.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/opzetborstels/