Mirjam Mooijman
Image default
Rechten

Een letselschade advocaat van Rotterdam die antwoorden zoekt

Een letselschade advocaat in Rotterdam van Trias Legal zet zich volledig in voor zijn cliënten. Hoewel een groot deel van het werk als advocaat bestaat uit juridisch papierwerk, is er ook een groot belang voor onderzoek. In vele letselschadezaken moet er namelijk grondig onderzoek worden gedaan naar feiten die de gebeurtenis bewijzen. Het is namelijk bijna onmogelijk om een letselschade schikking te ontvangen wanneer het alleen het ene woord tegen het andere is. Dé letselschade advocaat van Rotterdam draagt een steentje bij aan het verzamelen en archiveren van een volledig dossier rondom uw ongeluk.

Het vinden van bewijsmateriaal dankzij een letselschade advocaat

Voor veel slachtoffers van ongevallen levert een grondig onderzoek niet alleen bewijs op over wie het ongeval heeft veroorzaakt. Het kan ook kritische informatie opleveren die vaststelt of extra partijen hebben bijgedragen aan het ongeval. Deze kennis kan het slachtoffer helpen bij het indienen van een persoonlijk letsel claim tegen elke aansprakelijke partij. De rol van een letselschade advocaat uit Rotterdam is uitermate essentieel. Alleen een advocaat heeft toegang tot bepaalde dossiers, papieren, beveiligingscamera’s en andere zaken die het verhaal achter het ongeluk kunnen bevestigen.

De hulp van een advocaat voor uw onderzoek

een advocaat kan vaak toegang krijgen tot informatie waartoe u misschien moeilijker toegang hebt. In het geval van een ongeval met een commerciële vrachtwagenchauffeur kan een advocaat bijvoorbeeld toegang krijgen tot het logboek van de vrachtwagenchauffeur, waarin staat hoe lang de vrachtwagenchauffeur vóór het ongeval achter het stuur zat. Een letselschade advocaat in Rotterdam kan ook openbare registers onderzoeken met betrekking tot ongevallen in het verleden op een kruispunt, of de reparatie rapporten van een voertuig bekijken om te bepalen of het voertuig volgens een redelijk schema onderhoud heeft ondergaan (of het benodigde onderhoud heeft gemist dat het ongeval had kunnen voorkomen).