Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige campers en caravans

Voor een ruim aanbod aan campers en caravans gaat u naar Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel! Dit Brabantse familiebedrijf bestaat al sinds 1970 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een specialist in de verkoop van campers en caravans. Hun ruime aanbod bestaat uit kwalitatief hoogwaardige kampeervoertuigen van zowel bekende als mindere bekende A-merken. Het is niet alleen mogelijk om de voertuigen te kopen, maar u kunt ze ook huren. Wanneer u bijvoorbeeld een camper of caravan eenmalig nodig heeft, is dit de ideale oplossing. Met de kampeervoertuigen van deze specialist beleeft u een geweldige vakantie, of u nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat!

Kies uw kampeervoertuig uit een ruim aanbod

Door het ruime aanbod aan campers en caravans vindt u bij Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel altijd wel het kampeervoertuig dat u zoekt. Of u nu een groot of klein voertuig wilt, hier slaagt u gegarandeerd. Ook wanneer u specifieke wensen heeft over bijvoorbeeld de inrichting, voorzieningen, het aantal slaapplaatsen en zelfs de stijl en kleur van het voertuig, kunnen ze u bij deze specialist verder helpen! Ze bieden ook nog eens veel verschillende merken aan. Denk hierbij aan Dethleffs, Knaus, Adria en TEC. Door de jarenlange ervaring en expertise van de medewerkers van dit bedrijf, kunnen ze u alles vertellen over de verschillende campers en caravans en geven ze u graag deskundig advies.

Neem contact op voor meer informatie

Naast campers en caravans kunt u bij Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel ook terecht voor diverse accessoires voor uw kampeervoertuig. Denk hierbij aan zonweringen, caravanmovers, airco’s en luifels. Ook wanneer u al een caravan of camper heeft, maar deze toe is aan onderhoud of een reparatie, zit u hier goed. Ze hebben namelijk een werkplaats waar ze uw kampeervoertuig weer helemaal opknappen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met deze specialisten. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://www.kampeercentrumbudel.nl/