Mirjam Mooijman
Image default
Vakantie

Een verblijf op de camping of in de wilde natuur; waarvoor komt u naar een campingwinkel nabij Ede?

Bij Kampeer Oase Elst, campingwinkel niet al te ver van Ede, komen allerlei soorten bezoekers. Kamperen kan namelijk op vele manieren. Met de tent, de camper of de caravan. Met veel spullen mee of weinig. Met de hele familie of romantisch met zijn tweeën. Ook op het gebied van locatie is daarnaast veel mogelijk. Of u gaat kamperen in de buurt van de zee, midden in het bos of in een bergdal maakt veel uit. Evenals of u op een camping staat of met uw uitrusting gewoon de wilde natuur intrekt. Wat het ook mag zijn, bij de campingwinkel in de omgeving van Ede vindt u uw spullen. Misschien bent u gewend altijd een van de twee te doen en kunt u zich laten inspireren om het andere eens een kans te geven.

Gezelligheid op de camping

Voor sommige mensen gaat er niets boven het campingleven. Iedereen die in zijn eigen tent, caravan of huisje woont in het klein maar met de gemakken van voorzieningen als een washok en kleine supermarkt. Op de camping vindt u vele geestverwanten; andere kampeerders die komen om lekker te genieten op de manier die bij hen past. Een groene, kleine camping waar een prettige rust hangt en mensen komen om te ontspannen, bijvoorbeeld. Of een bruisende camping waar van alles te doen is voor jong en oud. Waar gegeten, gedronken en gesport kan worden, het animatieteam de kinderen vermaakt en ’s avonds vrolijk muziek over het terrein klinkt. Campingliefhebbers houden van de sfeer van allemaal naast elkaar vakantie vieren. De kinderen maken gelijk vriendjes en vriendinnetjes en het is leuk om rond te lopen en te zien hoe ieder zijn gang gaat op zijn kampeerplek. Met de spullen van de campingwinkel in de buurt van Ede maakt u er een fijne tijd van.

De charme van pure natuur

Er zijn daarentegen ook mensen die vinden dat het echte kamperen niet op de camping plaatsvindt. De natuur in, zonder kraan en elektriciteit, onder de sterrenhemel. Het spannende gevoel van midden tussen de bomen en dieren slapen. De stilte ’s nachts, alleen verbroken door het geluid van een uil of van krekels. Op zoek gaan naar hout voor het kampvuur en een beekje voor verkoeling. Een beetje overleven, eigenlijk, met de spullen die u hebt. Dit zijn voor een deel wel andere spullen dan uw medekampeerders op de camping. Een jerrycan met water, een bijl voor brandhout en een draagbare douche bijvoorbeeld. Het is allemaal te vinden in campingwinkel Kampeer Oase Elst nabij Ede.

https://kampeeroase.nl/