Mirjam Mooijman
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen kapt uw boom veilig en zorgvuldig

Goede boomverzorging is een must om een boom gezond te houden. Maar soms wordt een boom toch onverhoopt ziek of te oud waardoor deze verwijderd moet worden. Ook kan het natuurlijk zijn dat de boom enorm in de weg staat of teveel schaduw veroorzaakt. Zeker in een tuin kan dit laatste best voor ergernis zorgen. Voor bomen kappen in Breda en omstreken kunt u de hulp van Egalisee Bestratingen inschakelen. Wij hebben niet alleen de juiste kennis en ervaring maar hebben ook het juiste gereedschap in ons bezit om op een veilige manier een boom te kunnen kappen.

Want uiteraard dient veiligheid voorop te staan. Daarom gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Wij volgen alle regels rondom veiligheid op. Zo zorgen we er natuurlijk altijd voor dat we goed vastzitten, zodat we niet naar beneden kunnen vallen mochten we een misstap maken. Maar niet alleen met onszelf zijn we voorzichtig. Wanneer er zich woningen of gebouwen in de nabije buurt van de boom bevinden, zijn we natuurlijk extra waakzaam.

Het kappen van een boom gebeurt stapsgewijs. Afhankelijk van de grootte van de boom worden eerst de takken verwijderd. Daarna wordt de stam omgezaagd. Van te voren wordt bepaald welke kant de boom op moet vallen om geen schade aan de omgeving te veroorzaken.

Als de boom is gekapt is er een korte boomstam met wortels overgebleven. Desgewenst kunnen wij deze geheel voor u verwijderen. Wij gebruiken hiervoor een graafmachine of een stobbenfrees. Met welke machine we aan de slag kunnen hangt af van de beschikbare ruimte bij de boomstronk. Wenst u een keurig opgeleverde tuin? Wij realiseren dat voor u!

Wij zijn u van dienst voor al uw tuinklussen

Onze expertise ligt niet alleen bij het kappen van bomen. U kunt ons ook inschakelen voor bestrating in Breda, een schutting plaatsen, een nieuw tuinontwerp maken, een mooie overkapping realiseren, een gazon aanleggen en nog veel meer. Wij kunnen u van dienst zijn met alles dat te maken heeft met de tuin.

https://www.egaliseebestratingen.nl/