Mirjam Mooijman
Image default
Tuin en buitenleven

Makkelijk tuinmannen vergelijken? Vergelijk Hoveniers helpt u daarbij

Wilt u het onderhoud aan uw tuin zorgeloos uitbesteden aan een goede tuinman bij u in de buurt? Heeft u nog geen tuinman en wilt u meerdere tuinmannen uit uw omgeving met elkaar vergelijken? Dan kunnen wij u helpen! Wij zijn Vergelijk Hoveniers en hebben een super handige service waardoor u makkelijk aan een geschikte tuinman kan komen.

Ga eerst naar onze website, www. vergelijkhoveniers. nl en klik op de knop ‘start prijsvergelijk’. Vul hierbij uw postcode in en een zoekopdracht, zoals bijvoorbeeld in dit geval ‘tuinman gezocht’. Ons systeem gaat vervolgens voor u aan de slag. Uw aanvraag komt terecht bij alle hoveniers die zich bij ons hebben aangesloten. Alle hoveniers die wij in ons systeem hebben staan zijn betrouwbare en erkende hoveniersbedrijven, vele van hen hebben zelfs een keurmerk. Doordat u uw postcode heeft opgegeven kunnen de hoveniers zien in welke buurt u een hovenier of tuinman zoekt. Hierdoor zullen alleen de hoveniers uit uw omgeving op uw aanvraag reageren.

U ontvangt verschillende offertes van hoveniersbedrijven die geïnteresseerd zijn in uw aanvraag. Maximaal 6 hoveniers kunnen op uw aanvraag reageren, binnen 24 uur. Zo blijft het voor u overzichtelijk en kunt u de offertes nog makkelijk met elkaar vergelijken. Er zit geen tijdslimiet aan de offertes. Ook zijn alle naar u opgestuurde offertes geheel vrijblijvend. U hoeft er niks voor te betalen en zit bovendien nergens aan vast.

Voor elke klus de juiste hovenier

Wat voor project of klus u ook wilt uitbesteden aan een hovenier, Vergelijk Hoveniers helpt u aan een ervaren hovenier! Een schutting laten plaatsen, een boomstronk verwijderen, een terras aanleggen, een tuinplan laten maken of planten laten snoeien, wij brengen u in contact met de juiste hovenier!

Doordat u bij uw aanvraag vermeld waar u precies een hovenier voor in wilt huren, komt u alleen in contact met hoveniers die ook daadwerkelijk ervaring hebben met de opgegeven klus. Hoveniers vergelijken via Vergelijk Hoveniers geeft u een extra voordeel. De hoveniers die uw klus graag willen uitvoeren komen met een scherpe prijs op de offerte. U kunt dus zomaar 40% besparen!

https://www.vergelijkhoveniers.nl/