Mirjam Mooijman
Image default
Tuin en buitenleven

Ruim assortiment aan accu tuingereedschap van STIHL

Of u nu tuinier van beroep bent en nieuw gereedschap nodig hebt of gewoon uw eigen tuin wilt onderhouden, bij Jos Martens vindt u altijd wel een oplossing. Zij bieden een ruim aanbod aan accu tuingereedschap en tuinmachines aan van topmerken zoals STIHL en Husqvarna. Deze producten zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het goed onderhouden van uw tuin een stuk eenvoudiger zal gaan. Kiest u voor tuingereedschap met een accu? Dan profiteert u bovendien van een accu die lang meegaat. U kunt daarmee uw hele tuin of als gemeente zelfs een heel park in één keer onderhouden.

Laat uw gereedschap en machines onderhouden of repareren

Bij Jos Martens werken uitsluitend experts met veel kennis op het gebied van tuingereedschap en tuinmachines. Hierdoor kunnen ze net dat extra beetje service leveren. Heeft u bijvoorbeeld accu tuingereedschap van STIHL gekocht en is een van deze producten na enige tijd defect? Dan repareren ze het gereedschap graag vanuit hun werkplaats in Mariahout. Ook voor vakkundig onderhoud en persoonlijk advies kunt u bij deze specialist terecht. Heeft u een eigen tuin en wilt u weten welke machines en gereedschappen geschikt zijn om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden? Dan helpen de experts van Jos Martens u graag verder met advies op maat.

Neem contact op met deze experts voor advies

Wilt u graag accu tuingereedschap van STIHL of een van de vele andere producten van deze specialist aanschaffen? Bekijk dan het complete aanbod online en voeg de gewenste artikelen toe aan uw winkelwagen. Als u de producten liever van dichtbij wilt bekijken of als u nog advies nodig heeft, kunt u ook langsgaan in de showroom van Jos Martens in Mariahout. Daar wordt u voorzien van professioneel advies. Bij vragen of voor meer informatie neemt u het best even contact met ze op via hun website.

https://www.josmartens.nl/