Mirjam Mooijman
Image default
Banen en opleidingen

Heftruckchauffeur vakantiebaan

Wil je werken in een brouwerij in Twente? Heeft u als heftruckchauffeur al veel ervaring? Heb je net als Glosch een echte persoonlijkheid? Vraag dan direct de heftruckchauffeur aan en verdien 13,70 euro per uur!

Wat ga je doen?

Is het magazijn vol? Niet geschikt als heftruckchauffeur! Je zorgt ervoor dat je de vrachtwagen vult zodat je het vers gebrouwen bier over de hele wereld kunt verspreiden. Uw distributie wordt aangestuurd via het SAP-systeem. U ontvangt een bestelling om een ​​dienblad met bier op te halen.Vervolgens rijdt u met de dubbele heftruck naar de juiste positie van het product. Hierbij kunt u denken aan beugelflessen, 0,0% Ladlerbier en Bockbier. Plaats de juiste bierpallet op de vork en u laadt en maakt de truck klaar voor vertrek. Je werkt in drie ploegen en werkt gemiddeld 24 tot 40 uur per week. De werktijden zijn van 6.00 uur tot 14.00 uur / 14.00 uur tot 22.00 uur / 22.00 uur tot 18.00 uur.

Wat krijg je als heftruckchauffeur?

Een totaal salaris van 13,70 EUR per uur (vanaf 22 jaar, inclusief ADV);

Drink op vrijdagmiddag met je team;

Tussen 18:00 en 6:00 uur wordt een toeslag van 50% in rekening gebracht (20,56 euro per uur);

Je salaris wordt wekelijks uitbetaald;

Toegang tot 100 online cursussen via GoodHabitz;

Gratis rondleiding in Grolsch;

Een vrolijk en interessant team in de mooiste brouwerij van Nederland.

Wat breng je mee?

Je hebt veel contact- en heftruckchauffeurervaring;

Je hebt een geldig heftruckcertificaat;

Je bent fulltime en hebt 3 ploegen.

Uw werkomgeving

Je gaat werken in een interessant bedrijf met bijna 400 jaar bier brouwen. Bier wordt gebrouwen in een van de modernste brouwerijen ter wereld. Grolsch heeft een groot en inspirerend internationaal netwerk. Enschede produceert het wereldberoemde biermerk Grolsch.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-is-werken.html