Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Het ideale promotiemiddel: de bedrukte mok!

 

Een mok. Misschien niet het meest vernieuwende, innovatieve product, maar wél een ontzettend effectief promotiemiddel. Denk er maar eens over na: hoe vaak drink je zelf uit een mok of zie je andere mensen uit een mok drinken? Nu je erover nadenkt, best wel vaak toch? En stel je eens voor dat jouw eigen logo op die mokken is bedrukt. Dat is opeens een heleboel reclame voor een relatief lage prijs! Makkelijk scoren, maar wel in een stijl, want een bedrukte mok ontwerp je helemaal zelf. 

Mokken zijn veelgebruikte items, waar je ook bent. Thuis is een mok een graag geziene gast aan het ontbijt en bij de lunch. Op kantoor worden mokken vaak gebruikt voor de hoognodige koffie. Het schijnt dat de gemiddelde Nederlander wel 150 liter koffie per jaar drinkt. Dat zijn veel mokken! Koffiemokken zijn ten slotte duurzamer dan plastic bekertjes of papieren bekertjes. Daarnaast ziet een mok met het logo van het bedrijf er een stuk professioneler uit dan wegwerp bekertjes. Win-win!

Door het vele gebruik van mokken, zal jouw logo veel worden gezien, wat een hoge exposure van jouw merk betekent. Het is dus belangrijk om goed na te denken wat je op de mok laat bedrukken. Wil je simpelweg het logo van je bedrijf op de mok laten bedrukken? Een teamfoto? Een inspirerende tekst? Het kan allemaal. Dit is jouw kans om je boodschap over te brengen, dus niets is te gek.

Denk na over de doelgroep en over waar je de mok gaat inzetten. Ga je ze uitdelen op een beurs? Trek dan de aandacht met een ludieke zin of een gekke afbeelding. Gebruik je ze op kantoor? Ga dan voor een iets professionelere uitstraling, door het logo van jouw bedrijf op een mok in de kleur van de huisstijl te bedrukken. Maak het extra leuk door de individuele namen van je werknemers op de mokken te laten bedrukken. Nu heeft ieder z’n eigen, unieke mok!

Kortom, er is veel mogelijk bij het bedrukken van mokken. Op BudgetGift.nl vindt je een groot assortiment aan te bedrukken mokken. Geen vraag is ons te gek, wij helpen je graag. Bezoek onze site vandaag nog of neem contact met ons op via +31 570 544470 of info@budgetgift.nl.   

https://www.budgetgift.nl/