Mirjam Mooijman
Image default
Hobby en vrije tijd

In deze escape room in Amsterdam beleef je een onvergetelijke tijd

Heb jij altijd al eens willen ontsnappen uit een escape room? Of heb je ondertussen al menig escape room bezocht en houd je van de spanning en sensatie die je tijdens deze middag beleeft? Dan moet je echt eens langsgaan bij de Escape Factory. Dit is een escape room in Amsterdam met een zee aan mogelijkheden. Het is de grootste escape room van Europa. Zo zijn er 11 verschillende escape rooms waar je uit kunt kiezen. Hierdoor is er altijd een thema dat past bij jouw wensen of die jij nog niet uitgeprobeerd hebt. En de escape rooms veranderen regelmatig, dus kom zeker nog eens terug.

Richt jouw middag of avond in de escape room in Amsterdam in zoals jij dat wilt

De keuze die je hebt wanneer je langs gaat bij de Escape Factory in Amsterdam, gaat verder dan alleen de keuze uit verschillende escape rooms. Zo kun je het bezoek perfect combineren met een gezellige borrel of een smakelijk diner. Dit is leuk voor bijvoorbeeld bedrijfs- en familiefeestjes. Ook hierbij geldt: het is helemaal af te stemmen op jouw wensen. Begin je bezoek met koffie en gebak, of eindig met een uitgebreid 4-gangen diner. De keuze is aan jou. En kom je met een wat kleiner gezelschap? Ook dat is geen enkel probleem. De escape room is toegankelijk voor groepen van 2 tot 220 personen.

Wat is jouw favoriete thema van de escape room in Amsterdam?

Wanneer je een bezoek brengt aan de Escape Factory in Amsterdam, waan je jezelf voor een middag in een compleet andere wereld. Lijkt het jou leuk om in de schoenen van Alice te stappen en een avontuur in Wonderland te beleven? Droom je er al van jongs af aan van om uit te varen op een piratenschip? Of lijkt het je fantastisch om een rol te spelen in de wereld van The Godfather? In de escape room in Amsterdam kan het allemaal.