Mirjam Mooijman
Image default
Banen en opleidingen

Infrastructuur specialist

Infrastructuur specialist

Je komt terecht in een innovatief bedrijf in de regio Antwerpen-Noord dat enorm veel waarde hecht aan een familiale sfeer. Ze zijn op zoek naar professionals die geëngageerd zijn en willen groeien in hun functie. Het bedrijf kent een horizontale hiërarchie en investeert graag in hun eigen mensen om deskundigheid en ontwikkeling te bieden.

Voor jouw functie als Junior Werfleider  bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Je krijgt daarbij de kans om inbreng te geven en specialist te worden in jouw richting!

Jouw verantwoordelijkheden

Kies voor een baanbrekende job als Junior Werfleider Infrastructuur!

Als junior werfleider realiseer je verscheidene infrastructuur en wegenisprojecten in en rond de Antwerpse Haven. Op jouw toegewezen werf sta je in voor de gehele werforganisatie en coördinatie. Hieronder valt ook de bijhorende administratie, kostenbewaking en het behalen van rendement.

In jouw rol als junior werfleider  sta je op 1 site, in en rond de Antwerpse Haven, waardoor je proactief kan werken en jouw project van A tot Z kan behandelen.

Jouw profiel

De junior werfleider infra die we zoeken gaat gestructureerd en georganiseerd te werk, kan een team motiveren, heeft interesse in wegenis- en infrastructuurwerken en is in het bezit van:

  • een graduaat of bachelor bouwkunde
  • een eerste ervaring in wegenis- en/of infrastructuurprojecten
  • een VCA-VOL attest
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Ons aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt de firma jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten. We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

https://www.vindazo.be/vacatures/infrastructuur-specialist.html