Mirjam Mooijman
Image default
Onderwijs

Kies de beste leermiddelen voor uw leerlingen in groep 5

Wanneer een kind in groep 3 komt leert hij of zij veel nieuwe dingen bij op school. Vanaf deze periode gaat het echte leren beginnen en daarvoor kunnen goede leermiddelen natuurlijk niet ontbreken. Bij de Educatieve Uitgeverij Kinheim bieden ze verschillende leermiddelen voor kinderen uit groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8. U heeft de keuze uit alle verschillende niveaus zowel gericht op de onderbouw als op de bovenbouw. Daarnaast bieden ze leermiddelen aan in alle vakgebieden, zoals taal, rekenen en spelling, maar ook voor klokkijken en de verkeersregels.

Stem het leermiddel af op het niveau en tempo van uw leerling

De leermiddelen van de Educatieve Uitgeverij Kinheim zijn ingericht op verschillende niveaus. Bij ieder kind verloopt de ontwikkeling op een ander tempo en daar is rekening mee gehouden. Daarbij wordt wel rekening gehouden met de groep waarin een kind zit. Zo bestaan de leermiddelen voor groep 3, 4 en 5 uit taal, rekenen, wereldoriëntatie, lezen en creatief bezig zijn. Bij groep 6, 7 en 8 is dit aangevuld met aardrijkskunde, verkeer, natuuronderwijs, geschiedenis, Europese taal en gezond gedrag. Naast de losse leermiddelen voor de verschillende groepen biedt dit bedrijf ook leermiddelen aan waarin meerdere vakgebieden gecombineerd worden.

Bestel online of vraag een proefpakket aan

Door de leermiddelen van de Educatieve Uitgeverij Kinheim kunnen kinderen uit onder andere groep 5 zelfstandig aan de slag. Bekijk hun website voor het ruime aanbod. U kunt gemakkelijk zoeken en filteren, zodat u het juiste leermiddel snel vindt. Daarnaast kunt u bij elk boek een aantal pagina’s bekijken. Zo krijgt u een idee hoe het boek eruit ziet en welke stof behandeld wordt. Weet u toch niet precies welke leermiddelen het beste aansluiten bij het niveau van uw leerling? Vraag dan een proefpakket aan. Bestel nu online of neem contact op met de Educatieve Uitgeverij Kinheim voor meer informatie.

https://www.kinheim.com