Mirjam Mooijman
Image default
Onderwijs

Zakelijke taaltraining op locatie of online

Heeft u voor uw functie kennis nodig van een bepaalde taal? Dan kunt u natuurlijk een taaltraining volgen. Het is dan wel belangrijk dat de training gericht is op uw vakgebied, zodat u de juiste termen leert. Daarom kunt u een zakelijke taalcursus het beste volgen bij taleninstituut The Square Mile. Wij zijn gespecialiseerd in taaltraining specifiek voor bedrijven in verschillende branches. Uw taaltraining wordt dan ook samengesteld aan de hand van de kennis die u nodig heeft. Of het nu gaan om een cursus Nederlands, Frans of Chinees, The Square Mile zorgt ervoor dat u effectief de gewenste taal leert. Daarbij kiest u zelf waar u de cursus volgt, op een trainingslocatie, bij u incompany of online.

Wat u kunt verwachten van The Square Mile

The Square Mile heeft in de loop van de jaren heel wat ervaring opgedaan met het geven van taaltrainingen. We hebben te maken gehad met mensen in diverse branches en functies. Daarbij zijn er veel verschillende leerstijlen. Wat voor de een werkt, heeft voor de ander misschien weinig effect. Daarom kunt u bij The Square Mile rekenen op een persoonlijke benadering en de begeleiding die u nodig heeft. We werken met ervaren taaltrainers die u de juiste lesstof kunnen aanbieden, afhankelijk van uw niveau. Van een spoedcursus Frans tot een training technisch Duits, met een cursus van The Square Mile kunt u zich verstaanbaar maken tegenover collega’s, partners en klanten.

Taalcursus op afstand

Steeds meer zaken worden online gedaan. Om duidelijke redenen heeft dit tegenwoordig zelfs de voorkeur. Daarom worden ook onze taaltrainingen steeds meer aangeboden via web conferencing. Ook bij een online taaltraining is er nog steeds de mogelijkheid om deze individueel of in een groep te volgen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op

https://www.thesquaremile.nl