Mirjam Mooijman
Image default
Beauty en verzorging

Last van hangende oogleden? Een ooglidcorrectie biedt uitkomst

Heeft u last van hangende oogleden? En geeft dat een constant vermoeide blik, lijkt het alsof u altijd boos kijkt, heeft u hoofdpijnklachten door uw hangende oogleden of belemmert het zelfs uw zicht? Een dankbare ingreep om in deze gevallen te laten doen is een ooglidcorrectie.

Bij Van Lennep Kliniek kunt u deze chirurgische ingreep laten uitvoeren. Wij hebben vestigingen in Den Haag, Wassenaar en Oegstgeest. Drs. Verduijn is onze plastisch chirurg die gespecialiseerd is in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Hij heeft een zeer brede kennis en kan in sommige gevallen een alternatief advies geven waardoor een ooglidcorrectie de eerstkomende jaren nog niet nodig is. Drs. Verduijn kan zeer goed beoordelen of een ooglidcorrectie voor u uitkomst biedt.

Mensen ervaren verschillende klachten hangende oogleden, namelijk:

  • Een plakkend gevoel van het bovenooglid, waarbij soms zelfs smetplekken of rode irritatie voorkomt
  • Een vermoeid gevoel doordat de oogleden zwaar aanvoelen
  • Huidoverschot van de bovenste oogleden
  • Een drukkend gevoel op de oogleden
  • Droge of tranende ogen
  • Slechter zicht omdat er huid over de ooglidrand hangt
  • Er ouder of vermoeid uitzien
  • Hoofdpijn doordat de wenkbrauwen constant opgetrokken worden waardoor er spierspanning ontstaat in het voorhoofd
  • Problemen met make-up aanbrengen of make-up die snel vervaagd of uitloopt

Wanneer bovenstaande klachten herkenbaar zijn voor u kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze plastisch chirurg.

Laat uw moedervlek verwijderen bij Van Lennep Kliniek

Heeft u een moedervlek die jeukt, makkelijk gaat bloeden, pijnlijk is, in grootte toeneemt of van vorm verandert? Dan is het verstandig de moedervlek te laten onderzoeken door een ervaren plastisch chirurg. Een moedervlek verwijderen gebeurt in sommige gevallen omdat u de moedervlek simpelweg niet mooi vindt. Maar wanneer de moedervlek kwaadaardig of atypisch is moet deze verwijderd worden.

De plastisch chirurg die bij ons gespecialiseerd is in het verwijderen van moedervlekken is Dr. Hoekstra. Zij kan uitstekend beoordelen of uw moedervlek kwaadaardig, atypisch of goedaardig is.

Het verwijderen van een atypische of kwaadaardige moedervlek wordt vergoed, de kosten voor het verwijderen van een goedaardige moedervlek zijn voor uzelf.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/