Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Pensioenlogica helpt u verder

Heeft u weleens van het bedrijf Pensioenlogica gehoord? Of nagedacht over het moment dat u met pensioen gaat? Spoedig of later gaat ook u met pensioen. Wat dat voor u persoonlijk betekent is belangrijk. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat u eventueel nog aan een aantal knoppen kunt draaien. Pensioenlogica kan u daarbij helpen. Bestaande pensioenregelingen voor u optimaliseren is het specialisme van onafhankelijk pensioenadviseur Dirk-Jan Plate. 

De werkwijze van Pensioenlogica

Bij Pensioenlogica krijgt alles aandacht. Daarom vindt een gesprek altijd op afspraak plaats. Op kantoor, telefonisch of via videobellen. Onafhankelijk pensioenadviseur Dirk-Jan Plate maakt graag voor u tijd en luistert naar uw wensen. Wat zijn uw vragen, mogelijkheden? Iedereen is uniek, wat het werk ook zo interessant maakt. Wilt u gedeeltelijk met pensioen, volledig, klopt uw pensioenuitkering wel, wat gebeurt er met uw pensioen bij ontslag, wat houdt het pensioenakkoord voor u in? Verschillende vragen met vaak nog meer verschillende antwoorden. Hoe complexer het pensioenvraagstuk, hoe meer Pensioenlogica zich erin vastbijt om tot een goede oplossing te komen. 

Veel keuzes

Per pensioenregeling zijn er steeds meer keuzes te maken. Onafhankelijk pensioenadviseur Dirk-Jan Plate kan helpen uw keuzestress-niveau te verlagen. Een hoog-laag constructie, het uitruilen van een gedeelte van het ouderdomspensioen voor een hoger nabestaandenpensioen, of andersom (een lager nabestaandenpensioen in ruil voor een hoger ouderdomspensioen), het vervroegen van uw pensioen, of uitstellen en wilt u een variabel pensioen of een vastgesteld pensioen. Deze vragen krijgt u per pensioenregeling gesteld. Vaak heeft u meer dan één pensioenregeling, omdat u misschien in uw werkzame leven meerdere keren van baan bent veranderd. Bij alle verschillende pensioenregelingen kunnen dezelfde vragen spelen. Om het nog gemakkelijker te maken: soms is een verschillende keuze per pensioenregeling de beste combinatie die u kunt maken. ‘Ingewikkeld en complex’ dat kan het zeker zijn. Gelukkig kan Pensioenlogica u daar bij helpen. Pensioenlogica zoemt dan weer op uw situatie in en dan weer uit, todat het past. Het is maatwerk en verdient aandacht.  

Bezoek de website

Wilt u meer weten over Pensioenlogica’s diensten? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over het bedrijf en vooral wat Pensioenlogica voor u kan betekenen.