Mirjam Mooijman
Image default
Vakantie

Verken het boerenleven door te logeren bij de boer in Zeeland

Heeft u altijd al eens willen weten hoe het voelt om het boerenleven te leven? Dan is dit uw kans door ervoor te kiezen om te logeren bij de boer in Zeeland. U kunt bij Appartement de Graanzolder ervaren hoe het echte boerenleven is. Grote groepen, gezinnen en stelletjes kunnen bij de boer in Zeeland logeren. U kiest zelf in hoeverre u zich mengt in het boerenleven. Houdt u erg van rust en wilt u de bijzondere omgeving verkennen? Geen enkel probleem, want er zijn diverse prachtige wandel- en fietsroutes door de mooie Zeeuwse landschappen. Appartement de Graanzolder is omgeven door leuke dorpjes die zeker een bezoek waard zijn. Gaat u liever naar de zee? Ook dat is mogelijk, want de zee is dicht bij het appartement en u kunt er dus lekker uitwaaien.

Wat er te doen is op de boerderij

Als u gaat logeren bij de boer in Zeeland, dan wilt u natuurlijk wel het een en ander meekrijgen van het echte boerenleven. De eigenaren van de boerderij vinden het dan ook erg leuk om u te laten zien wat hun dagelijkse bezigheden en verantwoordelijkheden zijn. Daarnaast vinden ze het natuurlijk ook fijn om zo nu en dan wat hulp te krijgen. Bent u bijvoorbeeld een echte dierenliefhebber? Dan mag u uiteraard helpen bij het voeren van de dieren, zoals de koeien en de kippen. Het is ook mogelijk om avontuurlijk mee te rijden op de tractor. U kunt bij Tom en Angelé vragen of u een rondleiding krijgt over de hele boerderij. Zij laten u namelijk graag van alles zien.

Reserveer online uw boerenovernachting

Vindt u het leuk om te logeren bij de boer in Zeeland? Reserveer dan online uw overnachting via de website van Appartement de Graanzolder. Of neem contact met de eigenaren op via de contactgegevens op hun website.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/