Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om het boerenleven te leven? Dan is dit je kans om ervoor te kiezen om te logeren bij de boer in Zeeland. Je kunt bij Appartement de Graanzolder ervaren hoe het echte boerenleven is. Grote groepen, gezinnen en stelletjes kunnen bij de boer in Zeeland logeren. Je kiest zelf in hoeverre je je mengt in het boerenleven. Houd je van rust en wil je de bijzondere omgeving verkennen? Geen enkel probleem, want er zijn diverse prachtige wandel- en fietsroutes door de mooie Zeeuwse landschappen. Appartement de Graanzolder is omgeven door leuke dorpjes die zeker jouw bezoek waard zijn. Wil je liever naar de zee? Ook dat is mogelijk, want de zee is dichtbij en je kunt er dus lekker uitwaaien.

Wat er te doen is op de boerderij

Als je gaat logeren bij de boer in Zeeland, dan wil je natuurlijk wel het een en ander meekrijgen van het echte boerenleven. De eigenaren van de boerderij vinden het dan ook erg leuk om je te laten zien wat hun dagelijkse bezigheden en verantwoordelijkheden zijn. Daarnaast vinden ze het natuurlijk ook fijn om zo nu en dan wat hulp te krijgen. Ben je bijvoorbeeld een echte dierenliefhebber? Dan mag je uiteraard helpen bij het voeren van de dieren, zoals de koeien en de kippen. Het is ook mogelijk om avontuurlijk mee te rijden op de tractor. Je kunt bij Tom en Angelé vragen of je een rondleiding krijgt over de hele boerderij. Zij laten je namelijk graag van alles zien.

Reserveer online jouw boerenovernachting

Vind je het leuk om te logeren bij de boer in Zeeland? Reserveer dan online jouw overnachting via de website van Appartement de Graanzolder. Of neem contact met ze op via de contactgegevens op hun website.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/