Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten raamfolie

Verschillende soorten raamfolie

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je huis op te waarderen zonder de bank te breken, kan raamfolie de perfecte oplossing zijn. Raamfolie is er in verschillende stijlen en texturen, dus het kan moeilijk zijn om te weten welk type het meest geschikt is voor je ramen. Hier zijn verschillende soorten raamfolie die je huis zeker een unieke uitstraling geven!

 

Matte raamfolie 

Matte raamfolies zijn populair bij huiseigenaren die privacy willen toevoegen en toch natuurlijk licht in hun huis willen toelaten. Deze raamfolies zijn gemaakt van getint matglas, zodat ze privacy bieden en toch enig zicht door het glas toelaten. Het matte effect voegt ook een mooie textuur toe aan elke kamer, waardoor die er eleganter en uitnodigender uitziet. En omdat deze folies het zonlicht niet tegenhouden, kun je nog steeds genieten van natuurlijk licht zonder je privacy op te offeren. 

 

Decoratieve raamfolie 

Voor wie iets creatievers zoekt dan gewoon matglas is er decoratieve raamfolie. Decoratieve raamfolie is er in honderden ontwerpen, van geometrische patronen tot bloemenprints en abstracte vormen. Dit type folie is geweldig om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan elke kamer in huis en kan je ramen echt tot leven brengen met kleur en textuur. Of je nu gaat voor een opvallend stuk of gewoon iets subtiels wilt dat interesse toevoegt zonder te overweldigend te zijn, decoratieve raamfolie is zeker het overwegen waard. 

         

Privacy raamfolie 

Privacy raamfolie is een van de meest populaire folies op de markt, omdat het veelzijdig is en volledige privacy biedt, maar toch natuurlijk licht in je huis toelaat (in tegenstelling tot zonwering). Dit type folie heeft meestal een matte afwerking die het zicht van beide kanten blokkeert, maar het zonlicht niet volledig tegenhoudt. Waardoor het perfect is als je meer privacy nodig hebt zonder het natuurlijke licht op te offeren of totale duisternis als je ’s nachts van buitenaf wordt afgesloten (zoals gordijnen vaak doen). 

 

https://www.plakfoliewebshop.nl