Mirjam Mooijman
Image default
Vakantie

Volg op Sri Lanka of Bali een rondreis op maat

Wilt u graag eens rondreizen in Azië? Dat is heel begrijpelijk, want dit continent is ronduit prachtig! De natuur is adembenemend mooi, de lokale bevolking erg vriendelijk en er zijn veel bijzondere bezienswaardigheden te bewonderen. Kortom: dit continent wilt u zeker zien! Met een rondreis kunt u meerdere landen en eilanden bezoeken, waaronder bijvoorbeeld Sri Lanka en Bali. Zo’n rondreis zelf organiseren is een heel gedoe. Gelukkig kunt u dit overlaten aan touroperator Original Asia, gevestigd in Zevenhuizen. Dit reisbureau heeft veel ervaring met het organiseren van op maat gemaakte reizen in Azië. De medewerkers hebben al veel mooie privéreizen georganiseerd. Bent u de volgende gelukkige klant?

Uw hele reis snel geregeld

Als u een rondreis maakt door Bali of Sri Lanka, wordt het zeker een prachtige reis. Sri Lanka is bijvoorbeeld “de parel van de Indische Oceaan”. Op dit eiland zijn mooie natuurparken en interessante culturele bezienswaardigheden te vinden. Hierdoor is Sri Lanka een schitterende plek voor een mooie rondreis, evenals Bali dat is. Ook Bali is een zeer populaire vakantiebestemming. U kunt hier dan ook mooie excursies maken en verblijven in schitterende hotels. Ontdek de prachtige natuur en cultuur of rust lekker uit op een schitterend strand. De medewerkers van Original Asia vernemen graag uw wensen en maken op basis daarvan een persoonlijk reisprogramma voor u. Zo bezoekt u zeker alle plaatsen die u graag wilt zien en wordt het gegarandeerd een droomvakantie!

Doe online alvast inspiratie op

Wilt u liever een rondreis maken naar een ander land dan Sri Lanka of Bali? Uiteraard verzorgd Original Asia ook graag een reis naar een andere bestemming in Azië. Denk bijvoorbeeld aan Cambodja, Thailand of Vietnam. Op de website van dit reisbureau uit Zevenhuizen vindt u alle benodigde informatie en kunt u alvast inspiratie opdoen voor uw eigen reis. Ga dus snel naar de website en beleef de voorpret!