Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Welke print is geschikt voor aan de muur?

Als je jouw muren graag wilt opvrolijken, dat zijn er verschillende mogelijkheden om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld al veel bereiken met een simpel likje verf, maar dit is misschien niet voor iedereen de perfecte oplossing. Gelukkig bestaat er iets veel beters, namelijk fotobehang. Je kunt zelf een afbeelding kiezen of door de beeldselectie van xxlbehang.nl speuren of er iets moois voor je tussen zit. Het maak niet uit in welk formaat jij het fotobehang wilt laten drukken, vrijwel alles is mogelijk.

Naadloos fotobehang met je eigen afbeelding

Wil jij graag een persoonlijke touch aan jouw muur? Dan is het een uitstekend idee om jouw favoriete foto in het groot op jouw muur aan te brengen. Denk hierbij aan een prachtige familiefoto, jouw lievelingsfoto van de afgelopen vakantie of van je huisdier. Een persoonlijk fotobehang komt in elke ruimte uitstekend tot zijn recht, zoals bijvoorbeeld in de woonkamer, de overloop of de eetkamer.

Een mooi landschap

Na een drukke dag wil je vast en zeker graag even wegdromen toch? Kies is dat geval voor een idyllisch landschap aan je muur, waarvan je heerlijk kunt ontspannen. Een rustgevende uitstraling is ideaal voor in de woonkamer of leeskamer. Het kan ook mooi zijn om een drukke stad voor je fotobehang te kiezen zoals een momentopname van de 5th Avenue of een drukke straat in het hartje van Barcelona of Rome.

Een beroemd kunstwerk

Kunst is prachtig om naar te kijken. De meeste musea met hele beroemde kunstwerken zijn helaas ver weg. Denk aan het Louvre in Parijs waar de Mona Lisa hangt of de MoMa (museum of modern arts) in New York waar je de ‘sterrenhemel’ van Vincent van Gogh kunt bewonderen. Om jouw eigen woonkamer, overloop of slaapkamer tot museum om te toveren hoef jij alleen een fotobehang te kiezen met jouw gewenste kunstwerk.

Fleurige bloemenprint

Bloemen maken vrijwel iedereen vrolijk. De kleuren en het charisma van elke bloem hebben ieder een eigen uitstraling en zeggingskracht. Wellicht behoren zonnebloemen wel tot jouw lievelingssoort? In dat geval kun je een mooi fotobehang kiezen met een veld vol met grote gele zonnebloemen. Rode rozen zijn ideaal voor een romantische sfeer zoals bijvoorbeeld in de slaapkamer of een ruimte waar een openhaard staat.

 

https://xxlbehang.nl/