Mirjam Mooijman
Image default
Aanbiedingen

Zorgverzekering kiezen 2020

Vraagt u zich af of uw zorgverzekering nog wel echt aansluit op uw zorgbehoeften? Zowel uw eigen situatie als de inhoud van verzekeringspakketten veranderen. De zorgverzekering die voorheen nog prima paste bij u, voldoet nu misschien niet meer. Aan het einde van ieder jaar heeft u de mogelijkheid om uw pakket aan te passen of over te stappen naar een andere zorgverzekeraar.

Het is daarom goed om op dat moment na te denken over de verschillende opties die er zijn en de zorg die u denkt nodig te hebben. Op basis daarvan is een nieuwe zorgverzekering kiezen voor 2020 wellicht een goede beslissing. En misschien wilt u zelfs overstappen naar een geheel andere zorgverzekeraar, die beter past bij uw wensen.

Salland ziektekostenverzekering

Als u waarde hecht aan een kleinschalige zorgverzekeraar, dan kunt u kiezen voor regionale zorgverzekeraar Salland. Salland staat al ruim anderhalve eeuw lang klaar voor iedereen die woont in zowel de provincie Overijssel als Gelderland. Omdat we kleinschalig te werk gaan, kunnen we invloed uitoefenen op de kwaliteit van de zorg in deze regio. Het biedt ons de mogelijkheid om dicht bij onze klanten te staan, maar ook dicht bij verschillende zorgaanbieders. Als u een ziektekostenverzekering 2020 afsluit bij Salland, dan bent u verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe premie.

Onze aanvullende- en tandartsverzekeringen

Met een basisverzekering van Salland bent u goed verzekerd voor noodzakelijke medische kosten. Hiermee wordt bijvoorbeeld een bezoek aan uw huisarts vergoed, of opname in het ziekenhuis. Wilt u gebruik kunnen maken van andere zorg, zoals oefentherapie, alternatieve geneeswijzen of kraamzorg? Dan kunt u een van de vier aanvullende verzekeringen afsluiten die Salland heeft samengesteld. Ook aan mensen die regelmatig bij de tandarts komen, hebben we gedacht. Hiervoor bieden we drie verschillende tandartsverzekeringen om uit te kiezen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste verzekeringspakket? Neem dan gerust contact op, onze klantenservice staat graag voor u klaar.

https://www.salland.nl/