Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Alles over vet bevriezen

Als je worstelt met het verminderen van vet, ondanks het aantal uren dat je in de sportschool hebt doorgebracht, de soorten pillen die je hebt geconsumeerd en een zeer oncomfortabel dieet dat je hebt moeten doorstaan, dan heb je zeker een veel betere aanpak nodig. Het is tijd om een vet bevriezen kliniek te bezoeken. Lichaamsvet kan soms heel raar zijn. Wanneer dieet en lichaamsbeweging geen invloed hebben, voelt het deprimerend. Ben jij een van die mensen die hun lichaam in vorm willen krijgen, zelfs als de traditionele route van dieet en lichaamsbeweging je heeft gefaald? Zo ja, dan is vet bevriezen misschien iets voor jou. Vet bevriezing is de nieuwste innovatie op het gebied van vetverlies en -reductie. Zelfs beroemdheden keuren dit soort methode goed, vet bevriezen is in de loop der jaren enorm populair geworden. Het was vanwege de vele voordelen dat deze nieuwkomer liposuctie de populariteit kon overnemen.

Betekenis

Vet bevriezen is precies wat de naam doet vermoeden. Dit is een procedure waarmee u afscheid kunt nemen van hardnekkig vet door het simpelweg te bevriezen. Je kunt vet kwijtraken door het te bevriezen. Vet bevriezing, ook wel cryolipolyse genoemd, is een behandeling die gebaseerd is op de natuurlijke reactie van vetcellen op extreme kou. Het klinkt misschien pijnlijk en ongemakkelijk. Maar het is eigenlijk heel veilig en comfortabel.

Vet bevriezing maakt gebruik van extreem koude temperaturen om de vetcellen diep te bevriezen. Bijgevolg sterven deze voorheen hardnekkige vetcellen af ​​en worden ze uiteindelijk door het lichaam geëlimineerd via het lymfestelsel. Het is een vrij eenvoudig proces.

Procedure

De procedure voor het bevriezen van vet is ontwikkeld op basis van onderzoek naar de effecten van bevriezing. De vetcellen zijn aanwezig in de onderhuidse laag die net onder de huid ligt. Het bleek dat deze vetcellen de kou ervaren voordat de huid dat kan. Zo werd vet bevriezing ontwikkeld om de vetcellen te targeten, te elimineren en te doden en een strak lichaam te geven. De vetbevriezingsbehandeling is niet-invasief. Dit betekent dat er geen operatie nodig is, wat een van de vele voordelen is. Het is een relatief nieuwe procedure die rond 2010 is ontstaan. Het is bewezen dat het tijdens de procedure ongeveer 25 procent permanent verwijdert in het beoogde gebied. Interessant is dat u deze procedure steeds opnieuw kunt uitvoeren. In tegenstelling tot een operatie die maanden duurt om te genezen. Bij cryolipolyse hoeft u geen genezingsproces te ondergaan. Het enige wat u hoeft te doen is een kliniek naar keuze te bezoeken en dat vet te laten bevriezen.