Mirjam Mooijman
Image default
Eten en drinken

Bij dit geliefde restaurant kunt u terecht voor zaalverhuur nabij Alblasserdam

Organiseert u binnenkort een personeelsfeest, vergadering of familiedag? Of zoekt u een locatie voor uw bruiloft of jubileum? Kies dan voor de zaalverhuur van restaurant De Krom in Oud-Alblas, nabij Papendrecht en Alblasserdam. Deze moderne brasserie is gelegen in een schilderachtige omgeving en heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor elke groepsgrootte. Dit maakt het restaurant tot dé locatie voor een gezellig feest ter ere van iedere gelegenheid. Bent u benieuwd hoe De Krom uw ideale feest kan verzorgen? Lees dan verder!

De ideale locatie in een prachtig groene omgeving

Bij dit restaurant in Oud-Alblas, vlakbij Papendrecht en Alblasserdam, kunt u terecht voor zaalverhuur voor zowel kleine als grote groepen tot wel 250 mensen. De zalen zijn met aandacht gedecoreerd en de vriendelijke medewerkers verlenen de beste service aan uw gasten. Dit geeft de locatie een erg prettige en authentieke sfeer. Bovendien helpen zij graag met het samenstellen van een smakelijke catering of een passend arrangement. Naar wens voegen zij hier ook een bepaald thema toe en stemmen zij hier de ruimte op af. Wordt het een zonnige dag tijdens uw feest? Dan kunt u ook heerlijk genieten van de natuurlijke en pittoreske omgeving. Restaurant De Krom is namelijk gelegen naast het riviertje de Alblas. Dit maakt het tot een prachtig decor voor alle feesten en partijen.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Zorg dat het uw gasten aan niets tekort komt met de zaalverhuur van Restaurant De Krom, dat erg goed te bereiken is vanuit Papendrecht en Alblasserdam. Bovendien denkt het gastvrije team graag met u mee over de invulling van uw feest. Neem telefonisch of via e-mail contact op met het restaurant zodat zij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een zaaltje te reserveren voor uw gezelschap. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.dekromoudalblas.nl/