Mirjam Mooijman
Image default
Eten en drinken

Hapjes van bladerdeeg maken met unieke recepten

Heb je binnenkort een borrel waarbij iedereen iets van hapjes mee moet nemen? Organiseer je een romantische date waarbij je gaat picknicken en je graag zelfgemaakte hapjes meeneemt? Of vier je jouw verjaardag op korte termijn en wil je daarbij graag je gasten verwennen met heerlijke snacks? Voor welke gelegenheid je dan ook iets wilt bakken, met de bladerdeeg recepten van Tante Fanny sla je de plank in elk geval nooit mis. Tante Fanny is producent van verschillende soorten verse deegwaren waar je de lekkerste creaties mee maakt. Omdat je met het deeg van dit merk zoveel verschillende kanten op kan gaan, bieden ze je graag inspiratie op hun website. Daar vind je een hoop uitgewerkte recepten met bladerdeeg, maar ook met bijvoorbeeld pizzadeeg voor de lekkerste pizza.

Welke hapjes ga jij maken?

Wanneer je de recepten van Tante Fanny stap voor stap volgt en je het bladerdeeg of andere deeg van dit merk gebruikt, kan er haast niets mis gaan met jouw creatie. Maak de lekkerste miniquiches, zoete rabarbermuffins of bladerdeeghapjes met asperge. Of je nu van zoet of van hartig houdt, in beide gevallen bieden de recepten op de website van dit merk je voldoende keuzes. Natuurlijk kun je ook jouw eigen twist geven aan je creaties. In dat geval gebruik je de recepten van Tante Fanny enkel ter inspiratie of als leidraad. Wat je ook gaat maken; de kans is groot dat jij en jouw gezelschap heerlijk zullen genieten van je creatie.

Pizza’s op verschillende manieren

Ook met pizza kun je veel kanten op, waardoor je veel uiteenlopende recepten voor pizza vindt op de website van dit merk. Maak bijvoorbeeld een pizza bianca met spinazie en ricotta of laat je inspireren door een van de vele andere recepten met pizzadeeg. Wist je overigens dat je met pizzadeeg helemaal niet per se een pizza hoeft te maken? Dit deeg leent zich namelijk ook uitstekend voor mini hotdogs, voor empanadas met vis en paprika of voor Turkse pide.