Mirjam Mooijman
Image default
Eten en drinken

Bij dit kindvriendelijk restaurant kunt u met het hele gezin genieten van een hapje en drankje

Wilt u graag een lekker hapje eten met het hele gezin? Breng dan eens een bezoekje aan Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk. Dit is een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin. Hier beleeft u ongetwijfeld een gezellige tijd met uw gezelschap. Er staan overheerlijke gerechten op de kaart, maar het is ook een kindvriendelijke locatie. U kunt uw kinderen dus met een gerust hart meenemen naar dit restaurant. Zij kunnen lekker klimmen en spelen bij deze locatie in de omgeving van Katwijk aan Zee. Er hangt hier een sfeer waar u zich echt thuis voelt. Dat is toch precies wat u zoekt wanneer u met uw gezin uit eten gaat?

Een gezellig restaurant met een menukaart voor alle leeftijden

De menukaart van Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom is zeer uitgebreid voor alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen hebben keuze genoeg bij dit restaurant. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan heerlijke pannenkoeken, maar ook diverse vlees- en grillgerechten staan op de kaart. Tevens kunt u bij hen terecht voor verse broodjes, salades en zelfs om een geheel arrangement te boeken. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of een andere gelegenheid waarvoor een arrangement geschikt is? Dan is dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin hier uitermate geschikt voor! Het is kortom de ideale eetgelegenheid wanneer u een hapje wilt eten in de omgeving van Katwijk aan Zee.

Reserveer uw tafel

Reserveer direct uw tafel bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom en ga gezellig uit eten met het hele gezin. Wilt u graag weten over welke faciliteiten zij allemaal beschikken of welke gerechten er op de menukaart staan bij dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin in Katwijk? Neem dan contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. Via de contactgegevens op hun website bereikt u hen eenvoudig, zodat u eenvoudig een tafel reserveert. Eventuele dieetwensen of andere speciale verzoeken deelt u ook via deze weg.  

https://www.debeslagkom.nl/