Mirjam Mooijman
Image default
Woningen

Een comfortabele groepsaccommodatie op de Veluwe gezocht? Kom naar Ermelo!

Bent u van plan om een gezellig familieweekend, een weekendje uit met vrienden of een dagje weg met een groot gezin te gaan ondernemen? Dan is een comfortabele en voordelige groepsaccommodatie op de Veluwe de ideale plek om naar toe te gaan. In onze groepsboerderij, gelegen op het midden van de Veluwe, kunt u prima terecht voor groepsovernachtingen met vrienden, familie of collega’s.

Waarom kiezen voor onze groepsaccommodatie op de Veluwe..?

Bij Ermelo, in het hart van het prachtige natuurgebied de Veluwe, vindt u onze comfortabele groepslocatie: Hoeve Kindergoed. Deze ligt midden in de schitterende natuur en biedt alles wat u nodig heeft om met een groep een onvergetelijke tijd te beleven. Een groepsaccommodatie boeken op de Veluwe in onze prachtige en sfeervolle boerderij biedt de volgende garanties:

• U heeft alle faciliteiten ter beschikking voor een geslaagd groepsverblijf. Zoals een bar, restaurant, speelgelegenheden voor de kinderen op de boerderij, een comfortabele keuken en slaapkamers met heerlijke bedden.

• Genieten van de natuur was nog nooit zo gemakkelijk als bij ons!

• Onze logeerboerderij ligt centraal in Nederland en is vanuit het hele land goed bereikbaar.

Bekijk alle mogelijkheden en faciliteiten

Wilt u meer weten, bekijkt u dan eens onze informatieve website. Daar vindt u alles over het reilen en zeilen van onze groepsaccommodatie op de Veluwe. Uiteraard kunt u ons bellen bij vragen of interesse. Graag tot ziens in onze gave boerderij!