Mirjam Mooijman
Image default
Eten en drinken

Vier een mooi feestje bij het restaurant in Bergen op Zoom

Wilt u uw verjaardag eens op een bijzondere manier vieren? Of wilt u gewoon genieten met vrienden en familie? Of heeft u iets anders te vieren? Restaurant La Pucelle helpt u hier graag bij. U heeft de mogelijkheid om uw feest te vieren in verschillende kamers om uw dag gegarandeerd tot een succes te maken. Zowel de aankleding als de catering wordt helemaal verzorgd door het restaurant. Zo kunt u onbezorgd genieten van de aanloop naar uw feest. U zorgt voor de gasten, het restaurant in Bergen op Zoom regelt de rest!

Beleef een onvergetelijke avond het hele jaar door in het restaurant in Bergen op Zoom

La Pucelle is het restaurant in Bergen op Zoom waar u het hele jaar door geniet. De open haard staat bij kouder weer lekker aan. In de zomer maakt u gebruik van het prachtige terras, die is gelegen tussen de paleismuren. Naast de fijne sfeer geniet u ook van de meest overheerlijke gerechten. Er wordt alleen gewerkt met verse producten en dit proeft u. De menukaart wordt minimaal vier keer per jaar aangepast, zodat deze perfect past bij het seizoen waarin u zich bevindt. Wilt u direct een tafel reserveren? Dit doet u heel eenvoudig via de website. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke medewerkers.

De meest overheerlijke gerechten bij een restaurant in Bergen op Zoom

Bij Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom wordt gewerkt met producten die altijd vers zijn. Ze kweken hun eigen kruiden in de historische moestuin van de Markiezenhof. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek. Wilt u lekker eten? Dan bent u voor zowel lunch als diner bij dit restaurant aan het juiste adres. De menukaart wisselt minimaal vier keer per jaar, zodat u een seizoensgebonden gerecht op uw bord krijgt. Tijdens het gerecht lekker genieten van een drankje? Dit restaurant in Bergen op Zoom heeft een uitgebreide bier- en wijnkaart. De medewerkers van het restaurant adviseren u graag over welke drank het best bij uw gerecht past.