Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Afvallen gaat nu wel lukken door de hulp van dit team uit Den Haag!

Wil jij een gezonde levensstijl of probeer je al jaren af te vallen? Maar val je ondanks een goede start na een tijdje toch weer terug in jouw oude gewoontes? Het team van Gezond Leven Diëtisten in Den Haag bestaat uit vier vakbekwame, enthousiaste en gedreven diëtisten die jou kunnen helpen met afvallen. Onder leiding van de eigenaresse, met al ruim 20 jaar ervaring, staat het team voor een hoge kwaliteit in het persoonlijk begeleiden naar een gezonde levensstijl. Door de persoonlijke aandacht, expertise en het enthousiasme helpt dit team je gemotiveerd te blijven om jouw doelen te bereiken en te behouden, of dit nu gaat om afvallen of om voedingsadvies.

Gezond afvallen met persoonlijke en deskundige begeleiding

Bij Gezond Leven Diëtisten kun je terecht voor persoonlijk advies en een gepersonaliseerd behandelplan. Vanaf de start tot nadat je jouw doelen hebt behaald, kun je bij dit bedrijf rekenen op deskundige begeleiding. Gezond afvallen stopt namelijk niet nadat je jouw afvaldoelen behaald hebt, bij dit gespecialiseerde bedrijf in Den Haag weten ze dat goede nazorg minstens net zo belangrijk is. Hiermee voorkom je dat je terugvalt in je oude patronen en behoud je de gezonde leefstijl die je met hun hulp hebt opgebouwd. Daarnaast verkopen ze in de praktijk in Den Haag, en in hun webshop, diverse afslankproducten die je ook helpen bij het afvallen. Deze producten hebben een hoge kwaliteit zodat je gezond en verantwoord eet en de juiste balans in jouw voedingspatroon krijgt en houdt. De professionele diëtisten van die bedrijf geven jou graag advies over hun producten.

Meld je aan voor een gezondheidscheck met een diëtiste

Via de website van Gezond Leven Diëtisten kun je je aanmelden en de gezondheidscheck invullen. Binnen één dag krijg je een uitnodiging voor een persoonlijk consult met een gespecialiseerde diëtiste voor jouw vragen of klachten. Tijdens dit consult wordt er dieper ingegaan op de door jouw ingevulde gezondheidscheck, jouw doelen en de zes pijlers van de schijf van gezondheid. Na dit consult ga je naar huis met een persoonlijk gezond leven plan dat perfect bij jou aansluit!

https://www.gezondlevendietisten.nl/