Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

De beste tandarts in Katwijk vindt u hier

Bij tandarts Katwijk Dental wordt veel zorg en liefde aan uw gebit gewerkt. Er wordt niet onnodig aan gesleuteld, maar de tanden en het tandvlees worden juist met zorg en liefde behandeld. De kleinschalige tandarts in Katwijk aan Zee verkiest een kleine, persoonlijke aanpak boven ‘lopende bandwerk’. U, als patiënt, wordt persoonlijk betrokken in de zorg en het onderhoud aan uw gebit. De mondhygiënisten gaan met u in overleg om te bepalen wat er precies moet worden aangepakt en waar mogelijke pijnpunten zitten die moeten worden overwonnen. Het doel is uiteindelijk samen voor een stralende en gezonde lach te zorgen.

Tijd voor u

De tandarts in Katwijk draagt goede zorg voor de patiënten en doet wat het kan hen zoveel mogelijk te begeleiden en op het gemak te stellen. U kunt langskomen voor een gehele tandheelkundige behandeling, een periodieke controle of een behandeling voor mondhygiëne. Het maken van een afspraak met de mondhygiënist is heel eenvoudig. Bent u op zoek naar een professional waardoor u uw tanden kunt laten bleken? Ook dan bent u bij tandarts Katwijk Dental op de juiste plek. U wordt op uw gemak gesteld en krijgt de ruimte voor eigen inbreng. Laat vooral weten wat uw eigen wensen zijn.

Vrees voor de tandarts?

De meeste mensen gaan liever niet naar de tandarts en dat is heel begrijpelijk: het is verre van comfortabel als iemand in uw mond kijkt en met verschillende tangen aan uw tanden en tandvlees sleutelt. Toch is het werk dat moet gebeuren om te verhinderen dat de schade groter wordt. Als u moet kiezen uit twee kwaden, kies dan voor het kleinste kwaad en kom periodiek op controle. De tandarts in Katwijk houdt rekening met uw zorgen en kan de pijn verzachten, een tandvleesontsteking kent geen genade. Veel kinderen zijn bang voor de tandarts. Mocht u een kind hebben met vrees? Kijk dan op de website van de behandelaar voor advies.