Mirjam Mooijman
Image default
Auto's en Motoren

Eerst je auto theorie en dan je rijbewijs!

Hoe lang is auto theorie geldig? Vanaf de dag dat je geslaagd bent 1,5 jaar. Je hebt dus 18 maanden de tijd om het praktijkexamen te halen. Da’s best lang toch? Lang hoeft de theorie opleiding niet te duren. Voor zowel de cursus als het examen 1 dag investeren: dit is mogelijk bij 123 Theorie. Het team achter 123 Theorie heeft een training opgezet die zeer succesvol is. De lessen worden door vakkundige docenten gegeven. Dit zijn voorbeelden van topics die behandeld worden:

-verkeersborden;

-verkeerstekens op het wegdek;

-voorrangsregels op kruispunten;

-voorrangsregels bij afslaan;

-het gebruik van gordels en helmen;

-zuinig en milieubewust rijden;

-stilstaan en parkeren.

Over verkeersregels in Nederland zijn eindeloos veel boeken verschenen. Boeken die jij gelukkig niet hoeft aan te schaffen. De lessen volstaan, zeker in combinatie met het oefenen met examenvragen. Na al het leerwerk is het tijd voor een heerlijke lunch. En daarna wordt iedereen door 123 Theorie naar de examenlocatie gebracht. Daar krijg je je eigen plek toegewezen. In totaal duurt het examen zo’n 45 minuten. Dit is inclusief de briefing vooraf.

 

Theoriecursus in Arnhem volgen? 123 Theorie!

 

Zoek je een betrouwbaar adres voor een theoriecursus Arnhem? Je kunt je aanmelden op de site van 123 Theorie. Elke maand zijn er meerdere examendagen om uit te kiezen. Zeker weten dat er een dag bij zit die goed uitkomt! Zie je vanwege faalangst nu al op tegen het examen? Weet dat je niet de enige bent. En besef dat er een oplossing is. De docenten van 123 Theorie staan je graag professioneel ter zijde. Ze hebben de afgelopen jaren al grote groepen onzekere meiden en jongens geholpen. Het resultaat is dat vrijwel iedereen de eerste keer slaagt. Je krijgt de verkeersregels op een logische manier uitgelegd. En je leert om helder en rustig en na te denken bij iedere afzonderlijke examenvraag. 123 Theorie heeft haar hoofdkantoor in Utrecht aan de Californiëdreef 37B. De telefonische helpdesk is bereikbaar via 085 060 1230.

https://www.123-theorie.nl/