Mirjam Mooijman
Image default
Auto's en Motoren

Met Motorcursus.nl heb je het CBR theoriecertificaat in 1 dag gehaald

Een theoriecursus motor, waar kan je die het beste volgen? Bij Motorcursus.nl! Waarom? Omdat wij met onze unieke en zeer snelle methode zo goed als iedereen laten slagen voor het motor theorie examen van het CBR. Wat is snel? Snel is bij ons heel snel, je hebt namelijk binnen 1 dag de motor theorie aangeleerd én het motor theorie examen gehaald.

Zat je er al flink tegenaan te hikken, dat saaie en lastige theoriegedeelte? Snappen we helemaal, er is bijna niemand die dit gedeelte makkelijk en/of leuk vindt. Helaas is het wel een zeer belangrijk onderdeel van het motor rijbewijs. Zonder het theoriecertificaat, welke je ontvangt als je het theorie examen met succes hebt afgelegd, mag je geen praktijk examen doen. Zonder theoriecertificaat dus geen rijbewijs. Gelukkig kan je nu direct onze hulp inschakelen. Want in één dag theorie aanleren én het theoriecertificaat halen, wie wil dat nou niet? Heb je twijfels omdat je zowat niet gelooft dat alle theorie aanleren in zo’n korte tijd mogelijk is? Snappen we, maar we kunnen echt met zekerheid zeggen dat jouw twijfels niet nodig zijn. We hebben al zo enorm veel mensen laten slagen, ons slagingspercentage is niet voor niets meer dan 95%. Bekijk anders eens de reviews van onze cursisten, echt iedereen is blij met ons.

Om 07.00 beginnen, ’s middags geslaagd

Schrijf jij je in voor de motor theorie Amsterdam? Of ligt Eindhoven meer bij jou in de buurt? Wij zijn op meer dan 9 plekken actief, je kan zelf kiezen welke locatie voor jou de beste is.

Normaal gesproken word je om 07.00 op de door jou gekozen locatie verwacht. De aanvangstijd kan soms afwijken maar dat hoor je dan van te voren van ons. Er wordt gestart met een klassikale theorieles, welke wordt verzorgd door onze docent. De theorie die je moet weten voor het examen wordt je uitstekend aangeleerd. Ezelsbruggetjes, handige tips en oefenexamens, ze komen allemaal in de les voorbij.

Wanneer alle theorie na een ochtendje leren in je hoofd zit vertrekken we naar het CBR. Het is natuurlijk zeer effectief om meteen na het leren je examen te gaan maken, nu zit de lesstof namelijk nog super fris in je hoofd. Als je goed hebt opgelet, actief hebt meegedaan en een goede inzet hebt getoond zal je dan ook zeker weten slagen voor het motortheorie examen!

https://www.motorcursus.nl/