Mirjam Mooijman
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd laat je in 1 dag slagen voor je auto theorie

Binnen 1 dag geslaagd zijn voor je auto theorie. Dat wil toch iedereen? Goed nieuws! Met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd kan iedereen in 1 dag slagen! Je leert bij ons alle auto theorie in 1 dag aan en doet dezelfde dag examen bij het CBR. Je bent dus niet meer dagen of weken aan tijd kwijt om zelf de theorie aangeleerd te krijgen. Onze cursus kost je maar 1 dag van je tijd.

Na een ochtendje blokken ben je klaar voor het CBR examen

Waar je wel even rekening mee moet houden, we beginnen de dag al vroeg. Zeer vroeg zelfs, om 07.00 al. We snappen dat je je wekker dan best wel ontzettend vroeg moet zetten, maar het is voor het goede doel! Ga dus de avond van te voren niet te laat naar bed, maar zorg dat je goed uitgeslapen bent, zodat je fris en fruitig aan de theoriecursus kan beginnen. Voordat we aan het leren gaan maak je eerst even kennis met je medecursisten. Wel zo leuk om te weten wie er bij je in de groep zitten toch? Dan gaan we hard aan de slag. Onze docent gaat je alle auto theorie op een relaxte manier aanleren. Hierbij geeft hij je ook nog handige tips en trucjes zodat je de theorie niet zal vergeten. Daarna kan je aan de slag met oefen examens, zo kan je zien of je alle theorie goed kent en maak je kennis met de vraagstellingen op het examen.

Nadat we met elkaar een lekkere lunch hebben genuttigd zijn we er klaar voor om richting het CBR te gaan. Hier wordt het examen afgenomen. Als we bij het CBR zijn aangekomen moet je je aanmelden bij de balie. Hierbij heb je je reserveringsnummer en een geldig legitimatiebewijs nodig. Het reserveringsnummer krijg je van ons, je legitimatiebewijs moet je uiteraard zelf voor zorgen. Let er op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is, dan mag je namelijk niet aan het examen deelnemen. Je krijgt 35 minuten de tijd om je examen te halen en krijgt meteen te horen of je geslaagd bent. Na het volgen van onze cursus moet dat zeker gelukt zijn!

Ook theoriecursussen voor de motor

Heb je interesse om bij ons de theoriecursus te volgen? Via onze website kan je je eenvoudig inschrijven. Wij geven ook theoriecursussen voor de motor, waaronder de motortheorie Utrecht. Op onze website staan alle locaties van de auto en motor  theoriecursussen die wij door het hele land geven.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/