Mirjam Mooijman
Image default
Auto's en Motoren

Plaats al je orders voor je Volkswagen type 3 bij Paruzzi

Aan de Kreeft 16 in het Zeeuwse Yerseke zit dé klassieke Volkswagen-specialist van ons land. Paruzzi is de naam van deze firma die in 1989 werd opgericht. In het assortiment zitten veel onderdelen uit de eigen Paruzzi lijn, maar ook parts van ruim 250 merken die Volkswagen in Duitsland bevoorraden. Dus zoek je een VW Kever onderdeel, check Paruzzi.com. Het complete aanbod staat online, inclusief foto en beschrijving. Om gericht zoeken mogelijk te maken is een en ander onderverdeeld naar type Volkswagen. Tevens is de volgende rubricering gemaakt:

  1. Motor;
  2. Benzine, Uitlaat, Kachel;
  3. Transmissie;
  4. Vooras, Besturing;
  5. Achteras, Differentieel;
  6. Remmen, velgen;
  7. Bumpers (m.u.v. Kever vanaf 8.1974 & Bus T25, Chassis, Hand & Voetbedieningen;
  8. Bumpers (Bus T25 & Kever vanaf 8.1974), Carrosserie, Interieur;
  9. Elektriciteit;
  10. Diversen.

Ben je fan van een bepaald merk, dan kun je dat intypen in de zoekbalk. Een voorbeeld: Bosch. Zomaar wat zaken die Paruzzi op voorraad heeft: een bobine inclusief montagebeugel voor elektronische ontsteking, W6DC bougies voor standaard motoren (vier stuks per verpakking), een condensator, contactpunten, dynamo’s, glazen koplampen, ruitenwisserbladen en -motors, een spanningsregelaar en een startmotor. Bestel je Bosch artikelen dan kun je op kwaliteit rekenen. Dit van oorsprong Duitse bedrijf zag in 1886 het levenslicht. De firma is vernoemd naar oprichter Robert Bosch. Naast automobielonderdelen maakt Bosch veel consumentenproducten. Verder zijn de fabrieken in Duitsland toeleverancier van organisaties wereldwijd op het gebied van industriële technologie, energie- en bouwtechnologie. Het hoofdkantoor staat in Stuttgart. De slogan van Bosch is al jaren ‘technologie voor het leven’. EMPI is ook een betrouwbaar label. Velgen met deze naam erop worden veel verkocht door Paruzzi. Net als aandrijfassen, achteras legerbehuizingen, cross-bar gasstangenstelsels, sturen, stuurstangen en dashboardkastjes.

We wijzen je er tenslotte erop dat Paruzzi een eigen online magazine heeft, waarbij net een stapje verder wordt gegaan qua technische informatie. Er staan complete handleidingen om je op weg te helpen tijdens het sleutelen aan je VW.  Aanmelden voor het magazine doe je online.

 

https://www.paruzzi.com/nl