Mirjam Mooijman
Image default
Financieel

Koop ether met ideaal – een gemakkelijke manier om ethisch te investeren?

De beste manier om te leren hoe je etherisch met ideaal kunt kopen, is via zijn website. Ik heb persoonlijk geverifieerd dat deze service gratis is en dat het perfect werkt met een Everex Broker-account. Dit Everex Trading-platform stelt zijn gebruikers in staat om te kopen, verkopen en overbrengen van ether over de hele wereld zonder de behoefte te hebben aan het omgaan met makelaars. Zodra u een gratis account hebt, hoeft u alleen maar om deel te nemen aan IDEAL is het downloaden van de e-portefeuille, waarmee u uw online handelen onmiddellijk kunt beginnen.

 

Nadat u de e-portefeuille hebt gedownload, logt u in op uw account en gaat u naar mijn accountgedeelte. Voer in het kader van het gedeponeerde doorsnede uw aanbetaling (de som van alle transacties die u in de afgelopen 30 dagen hebt verzonden of ontvangen) in het tekstvak van het bedrag. Voer uw ethische investeringsadres in het tekstvak in. Wanneer u dit hebt gedaan, worden uw gegevens opgeslagen op de Secure Server waar het uitwisselingsplatform uw gegevens behoudt. U kunt deze informatie nu gebruiken om op elk gewenst moment toegang te krijgen tot uw account tijdens kantooruren van overal ter wereld.

Ideeën Online Broker stelt u ook in staat om te kopen door op de knop EETHER-knop te klikken aan de bovenkant van de pagina.

 

Zodra u uw aanbetaling hebt gedaan, ziet u het bedrag dat naar uw andere tabel is overgedragen. Het betreffende bedrag is de prijs per ether. U mag een kolom opmerken die onder uw gegevens wordt vermeld; Als u meer ether wilt kopen, klikt u eenvoudig op de knop Ether kopen. Ethische investering gebeurt precies zoals elke andere e-financieringstransactie en is onderworpen aan de VS.

 

Nu u volledig functioneel bent met uw idee-makelaar en Ether hebt gekocht met behulp van de EETHER-functie KOPEN, bent u klaar voor real-time trading! Dit is het platform dat ik vroeger mijn eerste paar ethers verkoopde voor de opbrengst die ik eerder had geïnvesteerd. Hierdoor kon ik een gediversifieerde portefeuille maken waarvoor ik regelmatig regelmatig investeer met behulp van mijn eigen fondsen.

De voordelen van dit handelsplatform zijn veel, en ik hoop ze in toekomstige artikelen uit te werken.

 

Zoals eerder vermeld, kun je Ether ruilen met behulp van je idee makelaar of je eigen. Beide handelsplatforms hebben hun voor- en nadelen. Ik raad aan om beide te gebruiken omdat de prestaties van elk platform niet altijd identiek zijn. Idee biedt een aantal flexibele handelsopties, terwijl hun makelaar nodig heeft om te investeren via hun platform. Voor veel investeerders blijkt dit een ongemakkelijke manier te zijn om zaken te doen.

 

Aan de FLIP-kant biedt uw idee-makelaar u een volledig geautomatiseerd handelsplatform waarmee u Ether kunt verhandelen zonder enige kennis van de markt. U kunt echter niet in staat zijn om op zoek te gaan naar en analyseren van trends, dus zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u plaatst aan een specifieke ideeënmakelaar voordat u voor elke ether betaalt. Ik adviseer dat u zoveel informatie over uw gekozen handelsplatform leest voordat u Ether koopt voordat u aankopen doet. Op deze manier kunt u de meest geïnformeerde beslissing nemen met betrekking tot uw investeringen en verhoogt u uw kansen op het zien van goede rendementen.

Klik hier Bitcoinmeester