Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Laat u behandelen bij een fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel

Als u bepaalde lichamelijke klachten heeft zoals spierpijn of gewrichtspijn, kan het helpen om bij een fysiotherapeut langs te gaan. Een fysiotherapeut is gespecialiseerd in het verhelpen van uw klachten door middel van bepaalde oefeningen. Woont u in de omgeving van Kaatsheuvel en bent u op zoek naar een professionele fysiotherapeut? Bezoek dan de praktijk van Fysio Loon op Zand. Zij werken met vijf verschillende fysiotherapeuten die allemaal een andere specialisatie hebben en daardoor u bij de meest uiteenlopende klachten van dienst kunnen zijn. Bezoek de website en ontdek wat deze fysio voor uw klachten kan betekenen.

Verschillende behandelingen mogelijk bij deze praktijk

Bij Fysio Loon op Zand kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Zo bieden deze fysiotherapeuten een fysiotherapiebehandeling aan voor mensen met spier- of gewrichtsklachten, maar ook valpreventie training voor ouderen of mensen die na ziekte of een ziekenhuisopname bang zijn om te vallen. Deze training bestaat uit een aantal evenwichtsoefeningen waarmee u leert stabieler te staan. Of u nu een intensieve training van 14 weken wenst of een korte cursus gericht op voorlichting en groepsgesprekken, bij Fysio op Loon hebben ze voor iedereen wel een geschikte cursus of training. Naast fysiotherapie en de cursus valpreventie kunt u ook bij deze praktijk terecht voor fysiofitness. Hiervoor hebben ze een ruime zaal ingericht met verschillende cardio- en krachtfitnessapparatuur. Een fysiotherapeut van deze praktijk in Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel, zal u dan zo goed mogelijk op weg helpen.

Neem contact op met deze praktijk

Wilt u graag uw klachten verhelpen door middel van een fysiotherapiebehandeling? Of denkt u dat een valpreventie training iets voor u is? Neem dan contact op met Fysio Loon op Zand en vraag deze experts gerust om advies of informatie. Zij horen graag wat uw klachten zijn om op basis daarvan een behandeling aan te raden. Elke fysiotherapeut van deze praktijk nabij Kaatsheuvel heeft een andere specialisatie waardoor u voor de meest diverse klachten hier terecht kunt.