Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Online een Tens aanschaffen bij MammaTENS

Wil je binnenkort een Tens kopen? We lichten hier de drie meest populaire versies toe. Voor degene die onbekend zijn met het Tens principe beginnen we met een korte uiteenzetting. Tens staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Die stimulatie bestaat uit het prikkelen van huid en spieren. Het aangename tintelende gevoel dat ontstaat, maakt dat de pijn wegtrekt. Bijkomend voordeel is dat het hele lichaam ontspant en er endorfine wordt aangemaakt.

Keuze uit verschillende TENS apparaten

Een uitstekende Tens bij bevallen is de OmniTens XP+. Het apparaatje heeft een zogenoemde burst-knop. Hiermee wordt de impuls-intensiteit snel opgevoerd. Heftige pijnen die snel opkomen, worden zo direct onderdrukt. De OmniTens heeft een mooi design in wit met lila. Hij is licht in gewicht en makkelijk in gebruik. Bij bestelling krijg je batterijen en elektroden meegeleverd. Binnen Nederland gelden geen verzendkosten.

De Tenstem Eco Basic is er in verschillende kleuren. Bij dit veelzijdige apparaat horen vier elektrodepleisters. Je hebt de keuze uit meerdere pijnbestrijdingsprogramma’s en features voor een betere doorbloeding en spierontspanning.  Vier programma’s zijn instelbaar op je eigen behoeften. Als je eenmaal weet welke frequentie en sterkte je prettig vindt, kun je dat dus vastleggen. De Tenstem Eco Basic kan binnen drie werkdagen geleverd worden.

Een van de laatst ontwikkelde modellen is de Tens eco 2. Een moderne, handzame Tens met twaalf programma’s die je stuk voor stuk kunt aanpassen. Een unieke elektronische schakeling maakt dat irritaties aan de huid vrijwel uitgesloten zijn. De compliance registratie zorgt voor structuur en regelmaat in de behandelingen. Actuele prijzen van de Tens Eco 2, de Tenstem Eco Basic en de OmniTens XP+ staan op de website.

De hierboven omschreven Tens modellen zijn allemaal geschikt om tijdens de bevalling te gebruiken. Gedurende de zwangerschap en na de geboorte blijken ze ook effectief bij onder meer rusteloze benen, misselijkheid, lage rugpijn en incontinentieklachten. Heb je nog vragen over een bepaalde Tens? Het MammaTENS-team is te bereiken via (033) 4655064. Je kunt je verhaal ook kwijt op het online contactformulier. Een snel antwoord is gegarandeerd.

https://www.mammatens.nl/