Mirjam Mooijman
Image default
Auto's en Motoren

V40 Volvo

De V40 Volvo is een auto die je veel veiligheid en een geweldige rijervaring kan bieden. De V40 komt in verschillende soorten edities. Zo heb je de Polar, Polar+ en Polar+ Sport. Alle edities lijken op elkaar, maar er zijn subtiele verschillen. Zo heeft de Polar+ Sport een panoramadak en is het interieur van de auto anders. De V40 Volvo is over het algemeen een betrouwbare wagen en zorgt ervoor dat je veilig van A naar B komt.

Specificaties van de V40

Met een vermogen van 159 pk is de V40 sportief en bovendien heeft de auto een zakelijke uitstraling. De V40 heeft namelijk een gestroomlijnd R-design. De wagen rijdt ontzettend comfortabel en heeft een goede vering. Hierdoor merk je het amper als je over een drempel heen rijdt met een normale snelheid. Deze 5-persoons hatchback editie zorgt ervoor dat je 5 mensen in je auto kwijt kunt. In de achterbak heb je dan nog steeds voldoende ruimte voor je boodschappen. Dit maakt de Volvo V40 de ideale familieauto. Je kan bij de V40 ook nog eens kiezen of je een diesel of een benzine wilt. Diesel is tegenwoordig niet altijd even verstandig, omdat de regering het gebruik van dieselauto’s af wil remmen. Diesel zou namelijk erg vervuilend zijn voor het milieu.

Betrouwbaarheid van de auto

De auto is betrouwbaar en is volledig automatisch. Over het algemeen hebben de eigenaren van dit type auto’s weinig pech. Mocht je toch ooit pechhulp nodig hebben, kun je natuurlijk altijd de ANWB of een vergelijkbaar bedrijf bellen, maar reken er maar niet op dat dit snel nodig zal zijn. De auto heeft ook parkeersensoren, waardoor je gemakkelijk en snel kunt parkeren. Ook de motor van deze auto is van hoge kwaliteit en je hoeft dus niet bang te zijn dat deze ermee ophoudt.