Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Verloskundigenpraktijk in de buurt van Oosterhout

De zwangerschap is een onvergetelijke periode in je leven. Je buik groeit, terwijl je je voorbereid op de belangrijkste verandering in je leven. Naast de leuke dingen, zoals het goede nieuws vertellen aan vrienden en familie, shoppen voor babykleding en het inrichten van de kinderkamer kan de zwangerschap ook erg spannend zijn. Je hebt misschien veel vragen over de bevalling en je zwangerschap en wilt eigenlijk iemand waarop je gedurende het hele proces terug kunt vallen. Als je woonachtig bent in de omgeving van Breda en Oosterhout, dan is Verloskundigenpraktijk Nintu wellicht een goede optie.

Intensieve begeleiding

Verloskundigenpraktijk Nintu staat voor vertrouwen, intensieve begeleiding en een persoonlijk geboorteplan. De verloskundigenpraktijk werkt met een lage case load, waardoor ze enkel tien tot twaalf zwangere vrouwen per maand uit de omgeving van Breda en Oosterhout begeleiden. Hierdoor creëren ze een vertrouwensband met hun cliënten en nemen ze écht de tijd om al je vragen te beantwoorden en je goed te informeren over bijvoorbeeld echo’s en prenatale screenings. Ze hanteren een flexibel spreekuur en zijn afwisselend ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds beschikbaar. Per controle is er zeker 30 minuten de tijd om alles goed met je door te spreken. Ook helpen ze je met een persoonlijk geboorteplan. Twijfel je bijvoorbeeld over een thuisbevalling? Of ben je benieuwd naar de opties om in bad te bevallen? De verloskundigen geven graag hun advies en bespreken uitgebreid de voor- en nadelen, zodat je een keuze maakt waar je je fijn bij voelt. Gedurende de hele bevalling staan ze je bij en behartigen ze jouw keuzes en belangen, zodat je zeker bent dat je optimaal wordt ondersteund door een vertrouwd gezicht.

Kom langs voor een intakegesprek

Heb je interesse in persoonlijke zorg en begeleiding tijdens je zwangerschap? Schrijf je dan in bij Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda, vlak bij Oosterhout, en plan een eerste kennismakingsgesprek in. Daarnaast kun je ook altijd telefonisch of per e-mail contact met de praktijk opnemen.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/