Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Vloeibare visolie met omega 3 werkt het best als deze vers en puur is

Met vloeibare visolie zorgt u er eenvoudig voor dat u voldoende omega 3 en gerelateerde DHA- en EPA-vetzuren binnenkrijgt. Maar het is wel belangrijk dat u voor het juiste visoliesupplement kiest. De meeste omega 3-supplementen zijn bijvoorbeeld niet vers genoeg om optimaal van de gezondheidsvoordelen te kunnen profiteren. Daarnaast is niet alle visolie even puur en ook niet altijd even duurzaam. Gelukkig is er een uitstekende vloeibare visolie met omega 3 die zowel qua duurzaamheid als qua versheid en puurheid uitblinkt: de Mermaids Omega 3-visolie van FreshOmega.

Duurzaam gevangen vis en de nieuwste technieken om olie te zuiveren

De vis die voor de vloeibare visolie met omega 3 van FreshOmega wordt gebruikt, wordt duurzaam gevangen en niet puur voor de olie gebruikt. Ook gebruiken ze enkel Noorse Arctische vis, die gevangen wordt in de schoonste zee ter wereld. Vervolgens wordt de visolie gezuiverd met moderne technieken. Hierdoor is de visolie vrij van onzuiverheden en profiteert u optimaal van de gezondheidseffecten. Het helpt bijvoorbeeld uw kans op hart- en vaatziekten te verkleinen en draagt bij aan de gezondheid van uw hersenen. Ook voorkomt het hersenveroudering en biedt het verlichting bij gewrichtspijn.

Bestel online een fles visolie of sluit een abonnement af

Wilt u graag vloeibare visolie bestellen van FreshOmega om er zo voor te zorgen dat u altijd genoeg omega 3 binnen krijgt? Dat kan heel eenvoudig! U kunt online losse flessen bestellen, maar het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Kiest u voor het laatste? Dan profiteert u van meerdere voordelen. U betaalt bijvoorbeeld geen verzendkosten en ontvangt 10% korting per fles. Ook zit u nergens aan vast, want na twee leveringen is het abonnement al op te zeggen. Het abonnement afsluiten gaat ook heel makkelijk online. Geef aan voor hoeveel personen u wilt bestellen en in een paar muisklikken heeft u een abonnement afgesloten en hoeft u er niet meer om te denken dat u op tijd nieuwe visolie moet bestellen.