Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

Waar let je op tijdens het kopen van een rollator?

De rollators van Rollz zorgen voor totale comfort tijdens het lopen, u kunt steunen op de rollator wanneer dit nodig is en u kunt de rollator ombouwen tot rolstoel om uit te rusten. De rollator van Rollz zorgt ervoor dat u er op uit kan gaan en makkelijk een wandeling kan maken. De rollator van Rollz zorgt ervoor dat u zelfstandiger bent. 

Het aanbod van Rollz

Rollz heeft vier rollators in het assortiment, elke rollator is goed afgestemd op de doelgroep. Hieronder de rollators van rolls:

Rollz Flex: de Rollz flex is ideaal voor korte wandelingen, zoals een rondje supermarkt. In de Rollz Flex zit een boodschappen tas zodat u makkelijk uw boodschappen mee kunt nemen. Het ontwerp zorgt er ook voor dat u een goede houding heeft wanneer u loopt.

Rollz Motion: bij de Rollz motion is het mogelijk om de rollator om te bouwen tot rolstoel. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid langere stukken te lopen omdat u tussendoor uit kunt rusten. 

Rollz Motion Performance: de Rollz Motion Performance is bijna hetzelfde als de Rollz Motion, het enige verschil is dat de Rollz Motion Performance banden heeft die zijn gevuld met lucht en beschikt over schokdempers. Met de Rollz Motion Performance krijgt u de mogelijkheid om over ruig terrein heen te lopen. 

Rollz Motion Rhythm: Deze rollator zorgt ervoor dat het loopritme behouden wordt, deze rollator is dan ook ontworpen voor mensen met bijvoorbeeld Parkinson. 

Het kopen van een rollator van Rollz

Wanneer u een rollator van Rollz wilt kopen moet u goed kijken welke rollator het beste bij u past. Wanneer u een rollator heeft aangeschaft heeft u veertien dagen de tijd om te kijken of u de juiste keuze heeft gemaakt. Als u een rollator wilt kopen maar niet goed weet welke bij u past kunt u altijd mailen en bellen om uw vragen te stellen.