Mirjam Mooijman
Image default
Gezondheid

WEER NORMAAL KUNNEN HOREN MET ONZE HOORTOESTELLEN

Goedwerkende Hoortoestellen zijn voor een ieder die een gehoorbeperking heeft en graag een mechanische ondersteuning nodig heeft om beter te kunnen horen. Behoort u tot de bovengenoemde groep mensen, dan bent u op de juiste plek voor uw hoortoestel of toestellen. Wij hebben de beste hoortoestellen die u momenteel kunt vinden op de markt. Het zijn de laatste technologie hoortoestellen van de beste kwaliteit mogelijk. Ons team aan audiologen zullen met hun geden kennis en expertise u graag van dienst zijn voor al uw vragen en opmerkingen maar ook om u te begeleiden in het proces tot het kiezen van een geschikte hoortoestel.

IS ER EEN DOKTERSVERWIJZING NODIG?

Om een hoortoestel te kunnen kopen heeft u inderdaad een verwijzing nodig van de arts, specialist of audioloog. Wij willen er wel zeker van zijn dat uw verlies van gehoor niet door andere redenen komt dan door wat uw arts heeft bevestigd. Er zijn tal van redenen waarom iemand minder gaat horen en wij willen er ons van vergewissen dat alle andere ernstige aandoeningen zijn uitgesloten. En dat kan alleen door de arts of kno specialist geschieden. Met de verwijzing voor een nieuwe gehoorapparaat komt u gerust langs bij ons waarna wij u met liefde en plezier begeleiden in het proces tot het aanschaffen van een hoortoestel. Maar indien u reeds bekend bent met een gehoorvermindering en reeds een hoortoestel gebruikt, maar die aan vervanging toe is, dan kunt u dan wel gerust zonder verwijzing langslopen voor uw nieuwe hoortoestel.

ZIJN HET PERMANENTE HOORTOESTELLEN?

Wij hebben voor een ieder wat. Zo hebben wij permanente en semi-permanente hoortoestellen. Het verschil zit erin dat je de een kunt verwijderen en de ander weer niet of tenminste na enkele jaren weer. De hoortoestellen zijn zodanig vervaardigt dat zij bestendig zijn tegen water en stof. Dit maakt dat u uw gehoorapparaat elk moment van de dag kunt aanhouden, als u wilt douchen, zwemmen, joggen etc. ook zijn ze zodanig vervaardigt dat zij heel goed vastzitten en dus niet makkelijk loskomen, zelfs niet tijdens het sporten. Komt u gerust langs voor een gesprek of neemt u telefonisch contact met ons op.